banner388

Samsun'da ders niteliğinde mezar yazısı

Samsun'da mermercilikle uğraşan bir esnaf, mezar taşlarına bakın ne yazdı...

Samsun'da ders niteliğinde mezar yazısı

Samsun'da mermercilikle uğraşan bir esnaf, mezar taşlarına bakın ne yazdı...

13 Nisan 2020 Pazartesi 21:44
Samsun'da ders niteliğinde mezar yazısı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde mermercilik işiyle uğraşan bir esnaf, mezar taşlarına yazdığı yazılarla dikkatleri üzerine topladı.

"EVDE KALIN BİZE İŞ ÇIKARMAYIN"

Koronavirüse karşı "evde kal" mesajı veren esnaf, mezar taşlarına yazdığı "evde kalın bize iş çıkarmayın" sözleriyle toplumsal mesaj verdi. Çarşamba ilçesinde 15 yılı aşkın süredir mermercilik işi ile uğraşan Tarık Gündüz, küresel salgın olan koronavirüse karşı önemli bir duyarlılık örneği gösterdi.

"EVDE KAL ÇAĞRISINA FARKLI BİR BOYUT"


‘Evde Kalın, Bize İş Çıkarmayın’ ve ‘#EvdeKalÇarşamba’ yazılarının bulunduğu mezar taşını vatandaşları bilinçlendirmek için yaptığını söyleyen Tarık Gündüz, “Öncelikle, almış olduğu önlemler ve yaptıkları uyarılardan dolayı Cumhurbaşkanımıza ve yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Bizler alınan önlemlerden memnunuz. Bizde kendimizi bu işin bir parçası olarak görerek uyarıda bulunmak istedik. Hatta bir tık ileriye taşıyarak son noktayı koyduğumuzu düşünüyorum. ‘Evde Kal’ çağrısına farklı bir boyut getirdiğimizi düşünüyorum. Olayın gerçek yüzünü insanlara göstermek istedik. Evde Kal çağrılarına uyulmazsa, bu olayın asıl gerçek yüzü budur. Biz kesinlikle insanlarımızı sağlıklı bir şekilde burada görmek ve ticaret yapmak istiyoruz. Evde kalmazsanız olayın son ve gerçek noktası budur” dedi.


 

Son Güncelleme: 13.04.2020 21:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çift kabin 2020-04-14 08:24:16

Siz kimsiniz

Avatar
mustafa 2020-04-14 16:26:47

DUYARLI BIR VATANDAŞLIK ÖRNEĞİ HELAL SANA ÇARŞAMBALI

Avatar
Soner 2020-04-14 20:10:22

Biz çarsambalıyız araştır kim oldumuzu..