banner388

Samsun'da denizde ceset bulundu

Samsun Limanında sabah saatlerinde denizde bir erkek cesedi bulundu.

Samsun'da denizde ceset bulundu

Samsun Limanında sabah saatlerinde denizde bir erkek cesedi bulundu.

05 Ocak 2019 Cumartesi 09:23
Samsun'da denizde ceset bulundu

Samsun'un İlkadım ilçesi Samsun Limanında sabah saatlerinde denizde bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, denizde kıyıya yakın bir noktada ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. 

Dalgıç polisler tarafından ceset kıyıya çıkartıldı. Kıyıya çıkarılan cesedin yüzde 65 engelli 23 yaşındaki Mikail Gökçek’e ait olduğu belirlendi. Sırt çantasıyla bulunan Mikail Gökçek’in eşyaları incelendikten sonra ceset otopsi için olay yerine gelen cenaze aracı ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

İddialara göre, gece saat 03.30 sıralarında bölgeden polise bir intihar ihbarı yapıldığı öğrenildi. Fakat ihbarın olayla ilgisi olup olmadığı araştırılıyor. Sabah işe giderken denizin üzerindeki cesedi gören bir vatandaş, hemen polise haber verdiğini söyledi. Dalgıç polisler ve sahil güvenlik ekipleri Mikail Gökçek’in cep telefonunun denize düşmüş olabileceği ihtimali üzerine bir süre denizde arama yaptı. 

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 05.01.2019 10:53
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.