banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da denizde bayrak açtılar

Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun'da denizde bayrak açıldı.

banner269

Samsun'da denizde bayrak açtılar

Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun'da denizde bayrak açıldı.

22 Mayıs 2018 Salı 00:14
Samsun'da denizde bayrak açtılar

Samsun Haber-Samsun'un Atakum Deniz Marine açıklarında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Sahil Güvenlik DEGAK-1 Tim Komutanlığı dalgıçları tarafından bayrak açıldı.  Samsun Valisi Osman Kaymak etkinliği TCSG-87 Sahil Güvenlik Gemisi'nden izledi.

Samsun denizinde gerçekleşen etkinlikte konuşan Samsun Valisi Osman Kaymak, "İlkadım şehri Samsun’da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programları devam ediyor. 19 Mayıs günü Atakum sahilinde 1919 metre uzunluğundaki bayrağımızı bütün vatandaşlarımızın katılımıyla 4 km yürüyerek bayrak yürüyüşü gerçekleştirdik. Fener Alayı yürüyüşümüz aynı şekilde çok ihtişamlı oldu. Arkasından bu gün Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı Degak-1 Tim Komutanlığı dalgıçları denizin 20-22 metre altından Türk Bayrağı’nı denizin üstüne çıkararak bize bir program gerçekleştirdi. Çok başarılı bir faaliyet oldu. Kendilerini tebrik ediyoruz" diye ifade etti.

VALİ KAYMAK: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Vali Kaymak, "Bütün kurumlarımız, kuruluşlarımız ve bütün birimlerimiz vatanın bölünmez bütünlüğü söz konusu olduğunda görevlerini en iyi şekilde yapabileceklerini gösteriyorlar. Bu yönüyle bütün bu programlarda görev alan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı, Sivil Toplum kuruluşları, bütün kurum ve kuruluş çalışanları ve Samsun Halkına teşekkür ediyorum. Hepimizin bayramı kutlu olsun. Malum önümüzdeki sene 19 Mayıs Bayramı’nın yüzüncü yılı. Bu yüzüncü yıl çerçevesinde daha yoğun programlar hazırlıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl daha coşkulu bir şekilde 19 Mayıs Bayramımızı kutlayarak, Atatürk’ümüzü ve Cumhuriyetimizi anmak için hep bir arada olacağız. Bu sene güzel bir şekilde 19 Mayıs Bayramımızı kutladık. İnşallah önümüzdeki yıl 19 Mayıs Bayramımızı ilimize yakışır, coşkulu ve güzel bir şekilde kutlayacağız" diye konuştu.

Denizde gerçekleşen programa Samsun Valisi Osman Kaymak'ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Tayfun PAŞAOĞLU, Sahil Güvenlik Komutanları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri katıldı.
 

Son Güncelleme: 22.05.2018 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muzaffer kurt 2018-05-22 00:31:54

Harikulade Ne mutlu Türk'üm diyene