banner388

Samsun'da deniz sezonu açıldı

Samsun’da sıcaklığın 27 dereceyi görmesiyle denize giren insanlar dikkati çekti.

Samsun'da deniz sezonu açıldı

Samsun’da sıcaklığın 27 dereceyi görmesiyle denize giren insanlar dikkati çekti.

27 Nisan 2018 Cuma 19:18
Samsun'da deniz sezonu açıldı

Samsun Haber-Nisan ayının son günlerinde Atakum’da hava sıcaklığının 27 dereceyi görmesiyle birlikte sahildeki kalabalık dikkatleri çekti. Sabah erken saatlerde gelip piknik yapan vatandaşların yanı sıra kendini Karadeniz’in soğuk sularına bırakanlar da oldu. Akşama doğru artan sıcaklıkla birlikte sahildeki insan sayısının arttığı gözlendi. Meteorolojiden gelen uyarıya göre  hava sıcaklıklarının daha da yükseleceği önümüzdeki günlerde plaj sezonunun tamamen açılması bekleniyor. 

Su Beklediğimden Daha Güzel

Samsunhaber.com olarak mikrofonumuzu uzattığımız denize giren vatandaşlardan bazıları: “ Sabah köpeğimi yüzdürdüm, baktım su beklediğimden daha güzel gelip bende girdim. Artık havalar ısındı denize girmeye başlamanın tam vakti” dedi. 

Ailemizle Birlikte Sahile Mangal Yapmaya Geldik 

“ Bu havayı fırsat bilerek ailemizle birlikte sahile inelim dedik. Denizin ve havanın güzel olduğu bugünü mangal yaparak değerlendirelim dedik. Güzel havaları seviyoruz ve evde oturmak istemiyoruz sahilde olmak güzel hissettiriyor” diye sözlerini sonlandırdı.

Muhabir: Elifnur TURGUT

Kameraman: Ömer NAS
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.