banner388

Samsun'da dehşet saçan şahıs yakalandı

Samsun'da 2 kişiyi öldüren 1 kişiyi ise ağır yaralayan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'da dehşet saçan şahıs yakalandı

Samsun'da 2 kişiyi öldüren 1 kişiyi ise ağır yaralayan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

11 Temmuz 2017 Salı 09:15
Samsun'da dehşet saçan şahıs yakalandı

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesi Büyükolpınar Mahallesi'nde gece saat 00:30 sularında meydana gelen olayda muhtarı ağır yaralayan, 2 oğlunu ise öldüren şahıs yakalanarak gözaltına alındı.


Olayla ilgili edinilen bilgiye göre Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi Muhtarı 51 yaşındaki İlhami A. ile çocukları 26 yaşındaki Özgür A. ve Murat A., 48 yaşındaki Alaattin B.'nin tüfekli saldırısına uğradı.


Muhtarın çocukları Murat A. olay yerinde, Özgür A. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, muhtar İlhami A. ise ağır yaralanarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, saldırıyı düzenlediği iddia edilen Alaattin B.'yi olayda kullandığı çift kırma tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıs Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 11.07.2017 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.