banner388

Samsun'da Dehşet! Eski Nişanlısını Öldürdü...

Samsun'da evlenmekten vazgeçen eski nişanlısını öldüren şahıs, daha sonra da aynı silahla intihar etti.

Samsun'da Dehşet! Eski Nişanlısını Öldürdü...

Samsun'da evlenmekten vazgeçen eski nişanlısını öldüren şahıs, daha sonra da aynı silahla intihar etti.

28 Ocak 2017 Cumartesi 12:43
Samsun'da Dehşet! Eski Nişanlısını Öldürdü...
Samsun Haber - Samsun'un İlkadım İlçesinde bulunan Kadifekale Mahallesinde bugün saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, yedi ay önce evlenmekten vazgeçtiğini söyleyerek nişan atan 35 yaşındaki Emine Çatal'ı telefonla arayan 37 yaşındaki Nihat Güney, konuşmak istediğini söyleyip, kadının kaldığı baba evine gitti.

Aynı Silahla İntihar Etti

Eski nişanlısıyla tartışmaya başlayan Nihat Güney, üzerinde bulunan tabancayla önce Emine Çatal'ın kafasına sonra da kendi kafasına ateş edip, intihar etti. Silah sesleri duyup, eve koşan yakınları Emine Çatal ve Nihat Güney'i kanlar içinde bulunca polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerini aradı. Gelen sağlık ekibi Nihat Güney'in olay yerinde öldüğünü belirledi. Talihsiz kadın ağır yaralı olarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı, ancak burada doktorların tüm çabasına karşın hayatını kaybetti.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

'Zorlayınca olmaz'

Eski nişanlısı tarafından öldürülen Emine Çatal'ın sosyal medya hesabında yazdığı, "Zorlayınca olmaz; nasipse olur. Değil yıldız; gökyüzü de kaysa; nasibinde yoksa nafîle" sözleriyle okuyanları da şok etti.
Son Güncelleme: 28.01.2017 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karagüzel 2017-01-28 16:37:40

Allah cc cümlemize rahmet eylesin, çok acıklı bı durum, sanki memlekette evlenecek kadın kalmadı.

Avatar
ayhan 2017-01-28 19:34:16

ismet amcam Allah sabir versin