banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da define avcılarından dev çukur!

Samsun'un İlkadım ilçesinde define avcıları tarafından açıldığı öne sürülen metrelerce derinlikteki çukur hayrete düşürdü.

banner269

Samsun'da define avcılarından dev çukur!

Samsun'un İlkadım ilçesinde define avcıları tarafından açıldığı öne sürülen metrelerce derinlikteki çukur hayrete düşürdü.

25 Ekim 2017 Çarşamba 14:54
Samsun'da define avcılarından dev çukur!

Samsun Haber - Samsun'da define avına çıkan kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçak yollarla kazıldığı öne sürülen metrelerce derinlikteki çukur, köy halkını hayrete düşürdü.


Edinilen bilgiye göre Samsun'un İlkadım ilçesi Ataköy Mahallesi sakinlerinden Özcan Gündüz, mahallede dolaştığı sırada dev bir çukurla karşılaştı. Gündüz, ormanlık alanda yaklaşık 10-15 metre derinlikte bir çukurla karşılaştı. Metrelerce derinlikteki çukur gizemini korurken mahalle muhtarı İsmail Üstün, bölgede incelemelerde bulundu.



Ataköy Mahallesi Muhtarı İsmail Üstün, çukurun define avcıları tarafından kazıldığını belirterek, "Ben hayatımda daha önce bu kadar derin kazılan bir çukur daha görmedim. Yaklaşık 2-3 metre genişliğinde ve 10 metre derinliğinde bir çukur. Bu civarlarda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştık. Burayı bu şekilde kazan adam para arıyor, define arıyor demek ki. Ama buralarda define falan yok. Benim dedem 100 yaşına kadar yaşamış. Öyle bir şey olsa onlar bilirdi. Buraya nasıl inip nasıl çıkmışlar hayret verici bir durum" açıklamalarında bulundu.


Çukuru ilk fark eden Özcan Gündüz ise, "Arkadaşlarla gezerken tesadüfen gördük. Çok şaşırdık. Muhtemelen burada hazine falan aradılar. Ancak en ilginç olanı ise çukurun en dibinde güney tarafına doğru giden bir yol daha kazılmış. Alt kısımda bir yol daha var" dedi.



Mahalle Muhtarı İsmail Üstün, konu ile ilgili yetkililere gerekli bilgilendirmenin yapıldığını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunDefine
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.