banner388

Samsun'da Dedektif Muhtar Çalıntı İnekleri Buldu

Samsun’un Bafra ilçesinde bir dedektif gibi iz süren muhtar, çalınan inekleri buldu. 

Samsun'da Dedektif Muhtar Çalıntı İnekleri Buldu

Samsun’un Bafra ilçesinde bir dedektif gibi iz süren muhtar, çalınan inekleri buldu. 

18 Haziran 2019 Salı 21:58
Samsun'da Dedektif Muhtar Çalıntı İnekleri Buldu

Dededağ Mahallesi'nde 1 ay içerisinde farklı adreslerde bulunan ahırlardan 3 inek çalındığı yönünde jandarmaya ihbar yapıldı. Jandarma ekiplerinin araştırmaları sürerken bir yandan da dedektif gibi iz süren Dededağ Muhtarı Aydın Boz, çalınan ineklerin Fevzi Çakmak Mahallesi Esentepe 3. Sokak'ta bir ahırda olduğunu tespit etti. Jandarma ekipleriyle birlikte ineklerin bulunduğu adrese giden Muhtar Boz ile inekleri satın aldığını söyleyen ahır sahibi arasında tartışma yaşanması üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi ve İlçe Emniyet Müdürlüğünden takviye kuvvet sevk edildi. İnekleri para karşılığında aldığını söyleyen ahır sahibi de inekleri kendisine satan şahsın bir önce yakalanmasını istedi. Ahırda yapılan incelemede 3 ineğin çalıntı inek olduğu belirlendi. Çalıntı olduğu anlaşılann inekler Dededağ Muhtarı Aydın Boz'a teslim edildi. Hayvanları satan şahsı tespit etmek için ise ekipler çalışma başlattı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatansever 2019-06-19 08:47:30

Tamam iyi güzel de kardeşim. inekleri alan sahs Türk ceza kanuna göre 3.,iyi kişi durumunda ise "iyi niyet" kapsamında kişinin hakkı korunur. yani inekleri alınamaz. yani usul yok kanun yok admın zararı ne olacak şimdi ???

Avatar
ahmet 2019-06-19 11:43:00

Muhtar inekleri ahırdan bulabiliyorsa Çalanı satanıda biliyordur .

Avatar
Samsunlu 2019-06-19 13:22:53

Vatansevere katılıyorum planlı bir iş olmadığı ne malum inekleri satın alan adamım suçu ne zararı ne olacak hem inekler gitti hem verdiği para zarar iki misli eğer böyle bir satış var ise bu kişi hemen bulunmalı ceza o kişiye verilmelidir.