banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da DEAŞ operasyonundan 3 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik eş zamanlı operasyon düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 yabancı uyruklu adliyeye sevk edildi.

banner269

Samsun'da DEAŞ operasyonundan 3 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik eş zamanlı operasyon düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 yabancı uyruklu adliyeye sevk edildi.

30 Eylül 2022 Cuma 12:10

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde silahlı terör örgütü DEAŞ'ın eylem ve faaliyetlerinin engellenmesi, geçmiş dönemde örgüt içerisinde faaliyet gösteren şahısların tespitine yönelik yapılan çalışmalar doğrultusunda açık kimlik ve ikamet adresleri tespit edilen yabancı uyruklu 5 şüphelinin yakalanmasına yönelik dün sabah İlkadım ilçesi ile Atakum ilçesindeki adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile koordineli yapılan operasyonda yabancı uyruklu 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. DEAŞ şüphelilerinin üzerlerinde ve ikametlerinden çıkan dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu.

Dün Samsun adliyesine sevk edilen 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. TEM Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan Y.Y.N.N., T.N.M.M. ve A.M.L. de bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İHA

Nöbetçi mahkemeye ifade veren 3 DEAŞ şüphelisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 30.09.2022 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.