banner388

Samsun'da DEAŞ mensubu Iraklı tutuklandı

Samsun'da gerçekleştirilen DEAŞ operasyonu kapsamında gözaltına alınan Iraklı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da DEAŞ mensubu Iraklı tutuklandı

Samsun'da gerçekleştirilen DEAŞ operasyonu kapsamında gözaltına alınan Iraklı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

17 Nisan 2019 Çarşamba 14:01
Samsun'da DEAŞ mensubu Iraklı tutuklandı

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan Iraklı bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Mahkeme karşısına çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun emniyeti tarafından 11 Nisan tarihinde DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda Irak uyruklu Ebu A.Y. R.S.A.H.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ebu A.Y. R.S.A.H. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren şahıs tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Operasyonda gözaltına alınan diğer 2 Iraklı'nın sorguları sürüyor.  


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oy verin gitsinler. 2019-04-17 14:20:17

şimdi bu terörist bizim cebizimdeki parayı yiyecek içerde. nasıl bi düzense bu yurt dışından ithal terötist getirip halkın parasını yediriyorlar. polise direk emir verecen abi bunların evine baskın yaptıkları sırada vuracaklar sonrada diceklerki silah çekti bizde vurduk.

Misafir Avatar
Tarkan 2019-04-18 14:10:39 @Oy verin gitsinler.

Bizim belamız yetmedi birde elin belasın sardılar milletin başına

Beğenmedim! (0)
Avatar
UĞUR YERLİ 2019-04-17 23:13:28

Para için ülkeye alan şerefsizler size söylüyorum 5000000 işsiz var ve bunların ailesi hakkımızı helal etmiyoruz Allah sizden çıkarsın ben ülkemde Suriyeli ıraklı istemiyorum Allah belanızı verir inşallah en kısa zamanda

Avatar
mehmet 2019-04-18 11:51:45

HerGün Böyle Haberler İle Karşılaşır Olduğumuzdan Belkide Şaşırmıyoruz Olayın VAHAMET'ine Tek Bir Sorum Olacak Kolluk Güçlerine; Terör Militanlarının Toplan ma Merkezi mi? Güzel SAMSUN'umuz.Hücre Evlerinin Yuvası mı?Peki Bizi Evlatlarımızı VATAN'ınımızı Ne Bekliyor?ALLAH'a Havale Ediyorum Tümünüzü..