banner388

Samsun'da Cumhuriyet coşkusu

Samsun'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, coşkulu şekilde kutlandı.

Samsun'da Cumhuriyet coşkusu

Samsun'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, coşkulu şekilde kutlandı.

29 Ekim 2018 Pazartesi 15:32
Samsun'da Cumhuriyet coşkusu

Samsun Haber-Samsun'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıl dönümü etkinlikleri coşku ile kutlandı. 

Samsun Valiliğinde tebrik kabulü ile başlayan program daha sonra etkinlik alanı olarak belirlenen Batıpark İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Stadı'na devam etti. Törenden önce Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’le birlikte protokol aracına binerek vatandaşları selamladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören Samsun Valisi Osman Kaymak'ın konuşmasıyla devam etti.

Samsun Valisi Osman Kaymak konuşmasında, "Şanlı tarihimizin yeni bir dönüm noktası olan Cumhuriyetimizin 95. yılını hep birlikte kutlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Atalarımızdan aldığımız bu büyük emaneti 95 yıldır koruyan bizler; siyasal, ekonomik ve kültürel bir çok saldırılara göğüs gererek dünyaya ’biz var oldukça Türkiye Cumhuriyeti var olacaktır’ mesajını haykırmaya devam ediyoruz. Bu gurur ve mutluluk hepimizin. Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Törene ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, OMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.