banner388

Samsun'da corona virüsüne yoğun önlem

Samsun 19 Mayıs ilçesinde virüslere karşı tedbirler arttı.

Samsun'da corona virüsüne yoğun önlem

Samsun 19 Mayıs ilçesinde virüslere karşı tedbirler arttı.

04 Mart 2020 Çarşamba 20:10
Samsun'da corona virüsüne yoğun önlem

Her yıl düzenli olarak yapılan ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları bu yıl da arttırılarak yapıldı. 19 Mayıs Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, toplu taşıma araçlarını, camileri, okulları, ATM’leri, toplu kullanıma açık olan wc ve lavaboları, olası viral enfeksiyon ve salgın hastalıklara karşı önlem amaçlı dezenfekte etti.

Bu yıl çıkan Çin’deki corona virüsüne karşı tedbirler arttırıldı. Konu hakkında açıklama yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “İlçemizde yıl boyunca devam eden dezenfekte çalışmalarımızı daha da arttırarak özellikle bu yıl dünyayı saran korona (covid-19) virüsüne karşı tedbirlerimizi aldık. Şu anda ülkemizi çok ciddi tehdit altında görmüyoruz. Sağlık Bakanlığımız bu konularla ilgili açıklamalarda bulunuyor. Dezenfekte işlemlerimiz ile ilgili belli bir zaman dilimi yok ne kadar gerekiyorsa o kadar süreyle biz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımız da kendi imkânlarıyla, mümkün olduğunca kalabalık ortamlarda bulunmamaya, soğuk algınlığı, grip ve yüksek ateş şüphesi taşıyan vatandaşlarımızın ilgili sağlık kuruluşlarına mutlaka müracaat etmelerini, ellerini sürekli sabunlu su ile yıkamaları konusunda ricada bulunuyoruz. Virüsün en iyi ilacı temizliktir.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaberCorona
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.