banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Çirkin Saldırı Olayında Flaş Gelişme!

Samsun’da meydana gelen olayda İlkadım ilçesinde yer alan İsa Baba Türbesi’ndeki şehit mezarlarına zarar verilmişti.

banner269

Samsun'da Çirkin Saldırı Olayında Flaş Gelişme!

Samsun’da meydana gelen olayda İlkadım ilçesinde yer alan İsa Baba Türbesi’ndeki şehit mezarlarına zarar verilmişti.

31 Mart 2017 Cuma 18:40
Samsun'da Çirkin Saldırı Olayında Flaş Gelişme!

Samsun Haber- Samsun’da meydana gelen olayda İlkadım ilçesinde yer alan İsa Baba Türbesi’ndeki şehit mezarlarına zarar verilmişti.

12 Şehit Mezarı Zarar Gördü!

Söz konusu olay hakkında Samsun İl Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “30 Mart günü saat 12.40’da haber merkezine gelen ihbar üzerine olay yerine intikal eden ekiplerce, ilimiz İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi İsa Baba Camisi(Türbesi) bahçesinde bulunan mezarlıktaki 12 adet mermer mezar taşının bağlantı yerlerinden oynatılarak zemine bırakıldığı, bazılarının ise kısmen zarar gördüğü görülmüş olup, konuyla ilgili olarak İsa Baba Camisi din görevlisinin şikayet beyanı alınarak çok yönlü olarak ‘mala zarar verme’ konusuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır. Alınan tanık beyanı ve yapılan kamera incelemeleri sonucunda söz konusu olayın 30 Mart günü saat 02.25 sıralarında meydana geldiği anlaşılmış ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde olayın şüphelisinin M.A. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Adı geçen şahıs aynı gün saat 23.45 sıralarında ikametinde yakalanmış, alınan beyanında özetle; ‘sallanan mezar taşlarını yana bıraktığı ve mezar taşlarına zarar verme niyetinde olmadığı’ şeklinde beyanda bulunduğu anlaşılmış, ayrıca şahıs hakkında yapılan araştırmada Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde kayıtlarının olduğu tespit edilmiştir. Şüpheli M.A. isimli şahıs bugün mevcutlu olarak Samsun Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir. Suçla mücadele çalışmalarına aralıksız olarak devam edilmektedir.”

Son Güncelleme: 31.03.2017 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.