banner388

Samsun'da çiftçilere 983 bin TL'lik hibe

Samsun İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 58 çiftçiye 983 bin TL sulama hibesi verdi.

Samsun'da çiftçilere 983 bin TL'lik hibe

Samsun İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 58 çiftçiye 983 bin TL sulama hibesi verdi.

17 Mayıs 2018 Perşembe 13:34
Samsun'da çiftçilere 983 bin TL'lik hibe

Samsun haber - Samsun İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, kırsal kalkınma destekleme projeleri kapsamında bireysel sulama sistemleri projesi sahibi 58 çiftçi 2018 yılı 14. etap için yapılan başvurulardan hibe desteği almaya hak kazandı.

Bireysel Sulama Sistemleri Hibe Sözleşmesi imza töreni Havza ilçesinde yapılırken Samsun İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nail Kırmacı, "Son yıllarda tarım konusunda Samsun’da ciddi gelişmeler ve proje artışları olmuştur. Bunda öncelikle il tarım müdürlüğümüzün bu konuyu ciddiye alması ve mümkün olduğunca bu desteklerden daha fazla çiftçimizin faydalanması, bunlarla birlikte çiftçilerimizin üretim yapma arzusu daha fazla proje yaparak destek alma istekleri bulunuyor. Bunun sonucunda da kırsal kalkınma destekleri kapsamında, bakanlığımız Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'nün uygulamış olduğu bireysel sulama projelerinin desteklemesi hakkındaki tebliğ kapsamında İlimizde 58 sulama projesi sahibi çiftçimizle sözleşmelerin imzalanmaya başladı ve bunlardan 41’ini Havzalı çiftçilerimiz oluşturmuştur" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunçiftci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.