banner388

Samsun'da CHP 97. yılını kutladı 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kuruluşunun 97. yıl dönümü kutladı. Atatürk Anıtı'nda gerçekleşen törene çok sayıda CHP'li katılım gösterdi.

Samsun'da CHP 97. yılını kutladı 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kuruluşunun 97. yıl dönümü kutladı. Atatürk Anıtı'nda gerçekleşen törene çok sayıda CHP'li katılım gösterdi.

09 Eylül 2020 Çarşamba 17:41
Samsun'da CHP 97. yılını kutladı 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluşunun 97. yıl dönümü törenle kutlandı. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "CHP bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi sürecinde kurulmuştur. CHP’nin ne Türkiye’de ne de dünyada bir benzeri yoktur" dedi.

CHP Samsun İl Başkanlığı tarafından partinin kuruluşunun 97. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Törende CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel tarafından anıta çelenk bırakıldı. Akabinde saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci törende yaptığı konuşmada, “CHP bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin içindeki süreçte kurulmuştur. CHP’nin ne Türkiye’de ne de dünyada bir benzeri yoktur. Bugün bizim onurlu günümüz. CHP'li olmak ayrıcalıktır. Sizler bağımsızlık savaşı vermiş yüzyılın en büyük liderinin kurmuş olduğu partinin üyelerisiniz. Bu düşünceyle CHP'ye yakışır bir kişi olmalıyız" dedi.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, “Bugün tarihte önemli bir gün yaşıyoruz. CHP, direnişin ve haykırışın partisidir. CHP, ülkemizde ve dünyamızda emperyalist ve emperyalist iş birlikçilerine ülkemizde Cumhuriyeti yok etmek isteyen tüm karşıtların karşısında durmuştur ve durmaya devam ediyordur” diye konuştu.
CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, “CHP'li olmak zor zanaattır. Zor zanattır dik durmak. Zor zanaattır Atatürkçü olmak, yurtsever olmak. Onun izinden gitmek zor zanaattır. Bizler Cumhuriyete gönül veren partililer olarak bugün en onurlu günlerimizden birini yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Törene CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik ve yönetim kurulu da katılırken Başkan Özçelik yaptığı açıklamada, "CHP'nin 97. kuruluş yıl dönümü hayırlı olsun. İnşallah 2023'te hem iktidara geleceğiz hem de 100. yılımızı hep birlikte milletimizle kutlayacağız." dedi.

Törene CHP ilçe başkanları ve partiye gönül verenler katıldı.

Son Güncelleme: 09.09.2020 19:10
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberChp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2020-09-10 00:17:58

Çok lazım kutlayın kutlayın

Avatar
tornacı 2020-09-10 07:17:56

arkadaşlar bu resimdekilerin çoğunun sokağa çıkması yasak değilmi

Avatar
canmert 2020-09-10 08:41:02

sosyal mesafe nerede acaba