banner388

Samsun'da çevreyi kirletenlere ceza yağdı

Samsun'un İlkadım ilçesinde çevreyi kirletenlere ceza kesildi.

Samsun'da çevreyi kirletenlere ceza yağdı

Samsun'un İlkadım ilçesinde çevreyi kirletenlere ceza kesildi.

11 Eylül 2017 Pazartesi 17:04
Samsun'da çevreyi kirletenlere ceza yağdı

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesinde zabıta ekipleri denetimleri arttırdı. Ekipler çevreyi kirleterek kurallara uymayanlara ceza kesiyor. Çevre temizliği ve ekonomiye büyük katkı sağlayan geri dönüşüm alanlarını denetleyen ekipler kurallara uymayanları affetmedi.

CEZA KESİLDİ

Zamansız çöp atma, geri dönüştürülebilir atıkların toplama alanına atılmaması ve çevre kirliliği oluşturma gibi kuralları ihlal edenler 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 32’nci maddesine göre cezai işlem kesildi. İlkadım ilçesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan büyük bir marketin önündeki ambalaj nedeniyle ceza kesildi. Öte yandan atıkları nedeniyle görüntü kirliliğine neden olan markete vatandaşlar tarafından tepki gösterdildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kılıç 2017-09-12 02:23:55

Atakum Sahilde İşgalcilerede Acımasalar keşke otopraklar caddeler bahçeler işgal altında ama bişey yapmadılar yada yapamadılar

Avatar
aylapaloglu 2017-09-12 02:30:36

Sn zabıtalar Adnan Menderes Bulvarında kirlilik had safhada,gürültü kirliliğimi dersiniz, görsel kirlilikmi hepsi mevcut lütfen el atınız, birilerinin arkası güçlüymüş aradığımızda yanı başımızda olunuzda bizede devletin gücünü hissettiriniz lütfen

Avatar
musa y 2017-09-12 08:19:58

dilenciye, seyyara, kaldırıma park etmişe ceza kesseler ya