banner388

Samsun'da çevre katliamı: Önce imar verildi sonra kesildi

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan piknik alanındaki ağaçların tamamı, arazinin imara açılmasının ardından bir gecede kesildi.

Samsun'da çevre katliamı: Önce imar verildi sonra kesildi

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan piknik alanındaki ağaçların tamamı, arazinin imara açılmasının ardından bir gecede kesildi.

03 Ekim 2018 Çarşamba 12:32

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Esentepe Piknik ve Park alanında çevre katliamı yaşanıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin 2012 yılında Atakum'da başlattığı yol çalışması sonrası, imara açılan piknik alanındaki tüm ağaçlar bir gecede kesildi.

BAŞKAN METİN BURMA ZAMANINDA İMARA AÇILDI

Atakum Belediyesinin 2012 yılındaki Başkanı Metin Burma ve Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın başlattığı yol çalışmaları sırasında istimlak edilen bir yere karşılık Esentepe Piknik ve Park alanı imara açılarak şahsa devredildi.

SAMSUNHABER.COM OLAY YERİNDE

Vatandaşlar ağaçların kesilmesine büyük tepki gösterirken, Samsunhaber.com Atakum ilçesinde yaşanan çevre katliamını yerinde görüntüledi. 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberAtakumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2018-10-03 14:33:33

Vicdansızlık...o ağaçlarda can tışımakta....para bu kadar çok mu önemli....bu habercilikte eksik var...bol bol resimlerle ağaç katliamı dile getirilebilirdi...

Avatar
Mahir 2018-10-03 18:17:05

Samsun'da olur böyle şeyler. Siz birde ilçe belediyelere bakın kalp krizi geçirirsiniz. Çiftlik gibi at oynatıyorlar. 3-5 köylüden kafalarına göre imza toplayıp orman kesip yer açıyorlar. Orman müdürlüğü gözü kapalı olur veriyor. İspat sorana ispatım var.

Avatar
afy 2018-10-04 09:07:08

sanırım haberci arkadaşın tanıdığı biri bina yapacak oraya.. ağaçların kesilmesinden çok, parkta fuhuş, içki vs den bahsetmiş.. iyi olmuş demiş sanki!