banner388

Samsun'da çekilen film vizyona girdi

Samsunlu Yönetmen Fuat Yılmaz'ın Samsun'da çektiği 'Mezarlık' filmi dün vizyona girdi.

Samsun'da çekilen film vizyona girdi

Samsunlu Yönetmen Fuat Yılmaz'ın Samsun'da çektiği 'Mezarlık' filmi dün vizyona girdi.

19 Mayıs 2018 Cumartesi 21:48
Samsun'da çekilen film vizyona girdi

Samsun Haber-Samsun'da dram türünde çekilen 'Mezarlık' filmi vizyona girdi. Samsunlu Yönetmen Fuat Yılmaz'ın Samsun'da çektiği filim 18 Mayıs günü bekleyenlerin beğenisine sunuldu.

Samsunlu Yönetmen Fuat Yılmaz'ın Samsun'da çektiği filminde 'İçerde' dizisinden tanıdığımız Minik yani Seyithan Özdemir, son zamanlarda sosyal medya ve televizyon dünyasının fenomen isimlerinden Nihal Candan ve Dabbe filminden tanıdığımız Murat Seviş ve bir çok önemli isim rol aldı.

Mezarlık filminin çekim zamanında Samsunhaber.com ile yaptığımız röportajda Yönetmen Fuat Yılmaz, "Filmimiz, korku filmi olarak düşünülüyor aslında gerilim-dram türünde bir film. Biz filmimizi tamamladıktan sonra, dram türünde festivallere katılmayı düşünüyoruz” dedi. Uzun zamandır Samsun’da film çekmeyi hayal ettiğinden bahseden Yılmaz, “ Mezarlık filminden sonra uyuşturucu sorunu ile ilgili bir film çekmeyi planlıyoruz. O projenin çekimleri de Samsun’da olacak. Samsun yılda en az 2 filmin çekildiği, dizilerin çekildiği bir yer olmalı" diye ifade etmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.