banner388

Samsun'da cankurtaranlar göreve başlamayı bekliyor

Samsun'da cankurtaranlar 1 Haziran Cuma gününden itibaren görev başı yapacak.

Samsun'da cankurtaranlar göreve başlamayı bekliyor

Samsun'da cankurtaranlar 1 Haziran Cuma gününden itibaren görev başı yapacak.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 16:42
Samsun'da cankurtaranlar göreve başlamayı bekliyor

Samsun haber - Samsun'un Terme ilçesinden Yakakent ilçesine kadar sahil güzergahından cankurtaranlar görev yapacak. Boğulma vakalarının önüne geçmek için görevlendirilen cankurtaranlar 1 Haziran'dan itibaren plajlarda bulunacak.

Son hazırlıklarını tamamlayan cankurtaranlar 30 Eylül tarihine denizlerde acı olayların yaşanmaması için nöbet tutacak. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin yaptığı açıklamada "Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi olarak Samsun deniz kenarında bir şehir olması sebebiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da hazırlıklarımızı yaptık. Sahil boyunca denize girmelerin getirdiği boğulma vakalarına karşı biz de itfaiye olarak cankurtaran hizmeti vermeye başladık. Terme’den Yakakent arası ciddi bir uzunluğa sahip. Bu kapsamda biz de 6 bölgede cankurtaran hizmeti başlattık. Bu bölgelerde denize girme yoğunluğu bilindiği üzere çok sık oluyor. Bu sene yaklaşık 60 ila 65 arası personelimiz ve ekipmanlarımızla bu bölgelerde hizmet vereceğiz. İnşallah boğulma vakalarının bu yıl önüne geçmeyi planlıyoruz” dedi. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.