banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da ByLock operasyonu: 7 gözaltı

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen ByLock operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da ByLock operasyonu: 7 gözaltı

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen ByLock operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.

10 Mayıs 2018 Perşembe 16:55
Samsun'da ByLock operasyonu: 7 gözaltı

Samsun haber - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Samsun merkez, Bafra ve Terme ilçelerinde operasyon düzenlendi.

Giresun'da örgüye ait okulda öğretmen olan S.N.O. ve yine aynı okulda işçi olan eşi S.O. Terme ilçesinde yakalanırken S.O.'dan 2 adet F serisinden 1'er dolar para ele geçti.

Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen S.E. ve makine tamircisi E.O. Samsun'da, Gazi Üniversitesinde araştırma görevlisiyken mesleğinden ihraç edilen S.E., ihraç öğretmen M.B. ile H.A. Bafra ilçesinde gözaltına alındı.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derman 2018-05-10 18:31:13

Artık inanmıyoruz size. Sizden olmayan sizi eleştiren herkez fetöcü bir sizde yok öylemi. Birde bizim buna inanmamizi bekliyorlar ya en çok da bu sorunuza gidiyor

Avatar
Osman demir 2018-05-10 23:45:01

O kadar mor beyin dediler hatta teknik olarak kanıtladılar herkes sus pus oldu ve hatta devlet hükümet de everly malesef var dedi ve ekledi malesef bir çok android ve apple store dan indirilen namaz oyun gibi programlar ByLock denilen programla aynı IP yi kullanabiliyor. Fakat, kişi susturuldu olay unutturuldu mahkemelerde bazı vicdanlı hakimler (1/100 belki) eğer içeriği yok ise beraat verdi. Ama konu unutturuldu. Yazık milleti devletinden soğuttular bunlari yapanlar ve bunların kolejlerinden mezun okullarından mezun ya iktidar yanlışı yada zengin olanlar aklanır iken ve hatta milletvekili bakan olurken gariban olanlar işten atılıp hiçbir is bulamayanlar nezarete atıldı. Umuyorum gariban halk aklanır biranönce ve devler yanlış yaptığını düşündüğü zaman zaman evet olabilir dediği hatalardan dönerde bunca hakka girilen insanlar daha fazla vebal yazılmaz bu ülkeye. Öğrencisi işçisi emeklisi yaşlısı sakat kadını ve daha bir çok garibanı... ByLock diye hapiste
. tacizcisi gaspcisi dolandırıcısı ya direk ya bir ay sonra tahliye ile dışarıda. Sonumuz hayrolur mu bu vebal ile bilemiyorum ülkemiz için en hayırlısı olur inşAllah diyorum.