banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da büyüleyen kar manzarası

Samsun'da etkisini gösteren kar yağışı eşsiz manzaraların oluşmasına neden oldu.

banner269

Samsun'da büyüleyen kar manzarası

Samsun'da etkisini gösteren kar yağışı eşsiz manzaraların oluşmasına neden oldu.

27 Ocak 2018 Cumartesi 09:38

Samsun haber - Samsun'da geçtiğimiz Perşembe günü başlayan kar yağışı Perşembe gününden itibaren şehir merkezinde yağmur yüksek kesimlerde ise kar şeklinde devam etti. Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri yolların kapanmaması için büyük çaba sarf ederken ekipler 7/24 mesai yapıyor.

Meteoroloji kar yağışının bugünde devam edeceğini açıkladı. Karın keyfini küçük çocuklar çıkarırken şehrin çeşitli noktalarında kartpostallık görüntüler oluştu.

24'den fazla ülkeyi gezen ve hızlı gezgin olarak bilinen Samsunlu İbrahim Durhat'ın Samsun'daki evinden çektiği video ise büyüledi. Timelapse tekniğiyle hazırlanan video da Durhat, "Akıp giden zaman içinde çektiğim videoları ve memleketimi çok özlemişsem demek ki. Bugün de yoğun bir kar yağışı başladı, ve gün bu şekilde geçti. Keyifli seyirler" şeklinde not paylaştı. İbrahim Durhat'ın videolarına Facebook, Twitter, Instagram hesaplarından @hizligezgin kullanıcı adıyla ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme: 29.01.2018 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.