banner388

Samsun'da büyük dolandırıcılık!

Samsun'da bir kargo şirketinden başka bir müşteriye ait paketi almak isteyen dolandırıcı yakalandı.

Samsun'da büyük dolandırıcılık!

Samsun'da bir kargo şirketinden başka bir müşteriye ait paketi almak isteyen dolandırıcı yakalandı.

07 Temmuz 2017 Cuma 19:48
Samsun'da büyük dolandırıcılık!

Samsun Haber - Samsun'un Bafra İlçesi'nde kargo şirketinden başka bir müşteriye ait olan 45 bin lira değerindeki kargoyu almak isteyen dolandırı yakalandı.

KARGO 45 BİN LİRA DEĞERİNDEYDİ

Bafra Geven Sokak’ta bulunan bir kargo şirketinde gerçekleşen dolandırıcılık olayında, iddialara göre 35 yaşındaki G.G. kendisinin Atatürk Bulvarı Kadıçeşmesi’nde iletişim şirketinde çalıştığını söyleyerek içinde 45 bin liralık malzeme olan kargonun kendisine verilmesini istedi.

Kargo şirketi çalışanı G.G.'den şüphelenince, çalışan paketin geldiği şirketi aradı ve kargoyu teslim almak için birini göndermediklerinin bilgisini aldı.

Kargo şirketinden çıktıktan sonra kaçan şüpheliyi takip eden kargo görevlisi, onu Atatürk Bulvarı’nda yakalayarak polisten yardım istedi. 
Olay yerine gelen ekipler şüpheliyi emniyete götürdü. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G. G., mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.
 

Son Güncelleme: 07.07.2017 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.