banner388

Samsun'da boğulma tehlikesi atlatan kız o anları anlattı

Samsun'da 17 Temmuz 2017 tarihinde boğulma tehlikesi atlatan 16 yaşındaki genç kız, yaşadıklarını anlattı.

Samsun'da boğulma tehlikesi atlatan kız o anları anlattı

Samsun'da 17 Temmuz 2017 tarihinde boğulma tehlikesi atlatan 16 yaşındaki genç kız, yaşadıklarını anlattı.

21 Temmuz 2017 Cuma 18:00
Samsun'da boğulma tehlikesi atlatan kız o anları anlattı

Samsun Haber - Samsun'da geçtiğimiz günlerde boğulma tehlikesi atlatan ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan 16 yaşındaki Zeynep Özdemir, o anları anlattı.


Zeynep Özdemir, 17 Temmuz'da Atakum'da bulunan İnci Plajı'nda serinlemek için denize girmiş, yaşadığı boğulma tehlikesinin ardından yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.


"AYAĞIMIN ALTINDAN KUM KAYDI"

Zeynep Özdemir, o gün yaşadıkları ile ilgili olarak, "Kuzey Kafkas Akademik Dans Topluluğu’nda dansçısıyım. Akademiden dansçı arkadaşlarımla birlikte Sinop’tan dönüyorduk, denize girmek istedik. İnci Plajı’nda denize girdik. Deniz dalgalıydı, kum kayması vardı. 6 kişi denize girdik, aynı yerde yüzüyorduk. Fazla derin değildi, su bel hizamıza gelene kadar ilerledik. İki tane şiddetli dalga gelince ayağımın altından kum kaydı. Hepimiz ayrı yerlere savrulduk bir anda. O an ne olduğunu anlamadım. En uzağa ben savruldum. Kurtulmak için çırpınıyordum. Kıyıya yakın savrulanları kurtardılar. Ben çok uzak olduğum için en son bana ulaşabilmişler. Ağabeyim ve ablam beni kurtardı" ifadelerini kullandı.
 


"SAÇIMI ÇEKEREK KURTARDILAR"

Zeynep Özdemir, çevrede durumu fark edenlerin yardımına geldiğini belirterek, "İlk savrulduğumuzda beni bulamamışlar. Sonradan saçımdan fark edip saçımı çekerek çıkarmaya çalışmışlar. Ben o sırada baygındım. İleyna ablamın, bir süre sonra beni çekmekten gücü kalmamış, o da bayılmış. İkimizi birden Mert ağabeyim kurtardı. Tamamen Mert ağabeyim ve İleyna ablamın çabasıyla bütün arkadaşlarımla birlikte kurtulduk" dedi.

Son Güncelleme: 21.07.2017 18:16
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBoğulma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.