banner388

Samsun'da bisikletli hırsız masa çaldı

Samsun'un İlkadım ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Bisikletli hırsız masa çaldı.

Samsun'da bisikletli hırsız masa çaldı

Samsun'un İlkadım ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Bisikletli hırsız masa çaldı.

10 Haziran 2017 Cumartesi 16:49
Samsun'da bisikletli hırsız masa çaldı

Samsun haber - Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Ondokuz Mayıs Mahallesi Hürriyet Sokak'ta Fatih Özgür'e ait çay ocağında bulunan masa iftar saatinde çalındı. Haber Gazetesi'nden Tayfur Kara'nın haberine göre İşletme sahibi Özgür, çay ocağına gittiğinde masayı yerinde göremeyince araştırmaya başladı.


Özgür iş yerinin bulunduğu sokaktaki başka bir iş yerine ait güvenlik kamerasını inceledi. Kamerada bisiklet süren bir hırsızın gülerek masayı çaldığını gördü. İşyeri sahibi, "Özgür, "Artık bu durumdan bezdim. Bir insan masa çalıp ne yapar aklım almıyor. Birde masanın yanına gelip bir kaç saniye oturup ortalığı kontrol etmiş. Sokakta iftar yapan olur, bir vatandaşın işine yarar diye masayı içeri almıyordum. Ama artık yeter, daha dışarıya bırakmam. Sıradan bir masayı çalan insanı polise bildirmeye gerek bile duymadım. Allah'ından bulsun, yapacak bir şey yok" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.