banner388

Samsun'da Bir Doktor Önce Ameliyat Etti, Sonra İse...

Bu durum Samsun’un Vezirköprü ilçesinde meydana geldi

Samsun'da Bir Doktor Önce Ameliyat Etti, Sonra İse...

Bu durum Samsun’un Vezirköprü ilçesinde meydana geldi

31 Mart 2017 Cuma 09:29
Samsun'da Bir Doktor Önce Ameliyat Etti, Sonra İse...

Samsun Haber - Vezirköprü Devlet Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yapan Uzman Doktor Aziz Erakar, habere konu olacak bir olay yaşadı. Görev yaptığı hastanede önce 5 hastasının ameliyat işlemini gerçekleştiren doktor daha sonra kendisi ameliyat oldu. İyileşir iyileşmez hemen görevinin başına geri döndü.

Katılmış olduğu son operasyona başlamadan önce belinde ağrılar olan Aziz Erakar aynı hastanedeki üroloji uzmanına muayene oldu. Mesane girişinde 16 mm çapında bir taş olduğu fark edilen kişiye önce ilaç tedavisi uygulandı fakat durumunda herhangi bir değişiklik olmadığı görülünce gece saatlerinde ameliyata alındı. 1 gün istirahattan sonra yeniden görevinin başına geçti

Sağlık çalışanı olarak sonuçta biz de insanız

Yaşadığı süreci anlatan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Aziz Erakar, "O gün 5 ameliyat yapmıştım. Son ameliyata başlamadan bel ağrılarım oldu. Daha sonra iğne yaptırdım. Beşinci ameliyatımı da tamamladım. Son ameliyatımı da yaptıktan sonra durumumu bir süre izledim. Sonra durumumda düzelme olmayınca ameliyat kararı aldık. Uzm. Dr. Murat Kuru'nun yaptığı 45 dakikalık bir endoskopik taş cerrahisi ameliyatı oldum. Rahat bir ameliyat geçirdim.

Sabah kendimi iyi hissediyordum işe başlamak istedim ancak doktorum istirahat etmem gerektiğini söyledi. Bir gün sonra görevime başladım. Sağlık çalışanı olarak sonuçta biz de insanız. Taş düşürme olayı cerrahlarda biraz daha fazla olabiliyor. Daha önce de taş düşürmüştüm ama bu sefer ki biraz daha sıkıntılı oldu. 16 milimetrelik bir taştı. Şu an sağlık durumum iyi. 14 Mart Tıp Bayramı'nda yaşadığım güzel bir anı hatıra olarak kaldı. Hepimizin yaşayabileceği bir problemdi. Benim de başıma geldi. İyi sonuçlandı" dedi.

Son Güncelleme: 31.03.2017 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.