banner388

Samsun'da bir çocuk annesi intihar etti

Samsun'un Bafra ilçesinde bir çocuk annesi kadın göğsüne bir el ateş ederek intihar etti.

Samsun'da bir çocuk annesi intihar etti

Samsun'un Bafra ilçesinde bir çocuk annesi kadın göğsüne bir el ateş ederek intihar etti.

24 Temmuz 2018 Salı 10:06
Samsun'da bir çocuk annesi intihar etti

Samsun'un Bafra ilçesi Mevlana Mahallesi Sarıköy Yolu 5. Sokak'ta silahla intihar eden bir çocuk annesi kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bir çocuk annesi 23 yaşındaki Ziynet Önal kayınvalidesi Beyhan Önal’a, "Anne ne zamandır semaver çayı demlemedin. Sen çayı demle ben geliyorum" dedikten sonra odasına çıktı. Bir süre sonra kayınvalidesi gelini Ziynet’e, "Hadi kızım seni bekliyoruz" demesi üzere genç kadın, "Namaz kılıp geliyorum" dedi. 

GÖĞSÜNE BİR EL ATEŞ ETTİ

Genç kadın kayınvalidesine cevap verdikten sonra odasında silahla göğsüne bir el ateş ederek intihar etti. Gelinin bahçeye gelmemesi üzere eve çıkan kayınvalidesi Beyhan Önal, odanın kapısını açtığında gelini kanlar içinde yerde yatarken buldu. Çığlık sesine gelen komşuları tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. 

Ziynet Önal, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesine kaldırdı. Genç kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

"ÇOCUĞUMA İYİ BAKIN"

Ziynet Önal’ın odasında intihar etmeden önce görümcesine, "Sizi üzdüğün için özür dilerim beni affedin. Çocuğuma iyi bakın. Babaannesinden başkasına anne demesin" yazılı not bıraktığı öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 24.07.2018 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin 2018-07-24 11:20:48

Allah rahmet eylesin ama hic bir sey icin degmezdibe kardesm

Avatar
samsunlu 2018-07-24 13:25:21

Allah mekanını cennet eylesin bacım .hiç bir şey senin çocuğundan daha önemli değildi.bunu yapmasaydın daha iyi olurdu .o çocuk ne olacak bilmiyoz derdin nedir ama bir torun sahibi olarak o not ve haberde gözlerim doldu.Allah affetsin.mekanın cennet olsun.