banner388

Samsun'da bir belediyeden işçilere yüzde 30 zam

Havza Belediyesi, işçi yevmiyelerine yüzde 30 zam, sosyal haklara da yüzde 25 iyileştirme yaptı.

Samsun'da bir belediyeden işçilere yüzde 30 zam

Havza Belediyesi, işçi yevmiyelerine yüzde 30 zam, sosyal haklara da yüzde 25 iyileştirme yaptı.

28 Ocak 2022 Cuma 16:49
Samsun'da bir belediyeden işçilere yüzde 30 zam

Havza Belediyesi ile yetkili sendika arasında 2 aydır devam eden ve kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi süreci anlaşmayla sonuçlandı. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun sözleşmeye imza attı. Atılan imzaların ardından Ziya Uzun, sözleşmenin anısına Başkan Özdemir’e hediye takdim etti.

İşçilerin aldıkları ücret artışlarını sonuna kadar hak ettiğini belirten Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “İşçilerimizin bu sözleşmeden alacağı her türlü maddi ve manevi kazanımları sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. İşçi kardeşlerimiz yaz, kış, gece, gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin ilçemiz için çalışıyorlar. İlçemize yaptığımız her güzel işte onların imzası var. Personelimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürü borç biliyorum" dedi.

Ziya Uzun da imzalanan toplu iş sözleşmesi ile Havza Belediyesi’nde görevli işçilerin yevmiyelerine yüzde 30 zam, sosyal haklarında da yüzde 25 iyileştirme yapılmasının kararlaştırıldığını açıkladı.

Kaynak: İHA
 

Anahtar Kelimeler:
Havza BelediyesiIşçiZam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hak 2022-01-29 12:10:02

resmi enflasyon 36 açıklanmışken verilen zam enflasyon altında ve yetersiz kalmış

Avatar
kerami 2022-01-29 08:46:29

zaten kadrolu işçilerin gelir durumları iyi seviyede. asgari ücretle calısana verirseniz işte ozaman takdiri hakedersiniz. ama malesef asgari ücretli ölmeye terkedilmiş her yerde

Avatar
Mevlüt 2022-01-29 19:49:53

Slm baskanim tbrikler bizimkilerde kapiya koydular bizi secim zamani

Avatar
Adalet 2022-01-30 15:09:20

Boş Sow yapma yin icraat yapın hak yemeyin