banner388

Samsun'da bıçaklı saldırı! 1 ağır yaralı

Samsun'da 24 Ağustos tarihinde bıçaklı saldırı sonucu 1 kişi ağır şekilde yaralandı. Zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da bıçaklı saldırı! 1 ağır yaralı

Samsun'da 24 Ağustos tarihinde bıçaklı saldırı sonucu 1 kişi ağır şekilde yaralandı. Zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

30 Ağustos 2019 Cuma 19:18
Samsun'da bıçaklı saldırı! 1 ağır yaralı

Samsun'un Bahçelievler Mahallesi'nde vücudunun 7 bölgesinden bıçak darbesi alan şahıs ağır yaralandı. Samsun Valiliği bıçaklı saldırıyı düzenleyen şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiğini açıkladı. 

Olayla ilgili Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdildi:

"24.08.2019 günü saat 05.30    sıralarında Bahçelievler   Mahallesi, İstiklal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren iş yeri önünde gerçekleşen kasten yaralama (bıçakla yaralama) olayında M.E (54) isimli şahıs aldığı 7 bıçak yarası neticesinde hayati tehlike arz edecek şekilde yaralanmış ve hastaneye intikal ettirilmiş, kısa süre içerisinde olay yerine intikal eden ekiplerce şüphelilerin olay yerinden kendilerine ait araç ile kaçtığı bilgisi alınarak yapılanaraştırmalarda şüpheli araç tespit edilmiş, yaşanan kısa süreli kovalamaca sonucunda olayın şüphelileri H.K (35) ve E.K (30) isimli şahıslar 24.08.2019 günü saat   07:00 sıralarında olay yerinden         kaçtıkları     araç içerisindeyakalanmışlardır.

Olayda bıçak darbeleri ile yaralanan M.E (54) isimli şahısın tedavisi olay günü intikal ettirildiği hastanede devam etmektedir.

Şüpheliler H.K (35) ve E.K (30) 24.08.2019 günü mevcutlu olarak Samsun Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmiş, savcılık tarafından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden H.K (35) tutuklanmış, E.K (30) ise Adli Kontrol kaydı ile serbest bırakılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.