banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Bıçaklı Saldırgan Kaçamadı

Samsun Emniyeti bıçaklı saldırı düzenlediği şüphesiyle aradığı genci yakalı.

banner269

Samsun'da Bıçaklı Saldırgan Kaçamadı

Samsun Emniyeti bıçaklı saldırı düzenlediği şüphesiyle aradığı genci yakalı.

06 Kasım 2016 Pazar 14:48
Samsun'da Bıçaklı Saldırgan Kaçamadı

Canik’in Yavuz Selim Mahallesi’nde iki gün önce yaşanan olayda, A.E.(19) isimli geç bıçaklı saldırıya uğramış, iki bacağından da yaralanarak hastanede tedavi altına alınmıştı. Saldırıyı gerçekleştiren şahsın olay yerinden kaçması sonucu soruşturma başlatan Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, saldırıyı düzenlediği iddia edilen 25 yaşındaki A.K.’yı yakaladı ve gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlana A.K. bugün adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkan A.K., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.
 

Son Güncelleme: 06.11.2016 17:02
Anahtar Kelimeler:
CanikSamsunBıçak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2016-11-06 23:36:53

Samsun psikolojik hastalıkları olan ve uyuşturucu bağımlısı kişiler için malesef eskiden kalma imkanlar ile hizmet vermeye çalışıyor. Sonuç ortada. Başarısızlık. Her geçen gün bağımlı sayısı artan ve fuhuşun patladığı bu şehirde ek önlemler alınmalı!