banner388

Samsun'da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Samsun'da 2 kişi arasında kavga çıktı. Birbirlerine bıçakla saldıran 2 şahıs yaralandı.

Samsun'da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Samsun'da 2 kişi arasında kavga çıktı. Birbirlerine bıçakla saldıran 2 şahıs yaralandı.

15 Haziran 2020 Pazartesi 16:42
Samsun'da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Samsun'un Canik ilçesinde bıçaklı kavga meydana geldi. Kavgada 2 kişi birbirlerini bıçakla yaraladı.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Dereler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.K. (32) ile E.K. (33) arasında kavga çıktı. Kavgada her iki kişi de birbirlerini bıçakla yaraladı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

İfadesi alınan E.K. serbest bırakılırken, tedavisinin ardından Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan E.K. ise Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren E.K. serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 2020-06-15 16:51:26

Ne güzel memleket, ne güzel adalet, bıçaklı yaralama yap, sonra çık git, yarın da onun bunun çoluğuna çocuğuna saldırıp yaralar öldürürler

Avatar
Feti 2020-06-16 10:29:23

Kadir bunu biz istedik af çıkdı ne kadar katıl sapık hırsız varsa saldılar. Içerde yer yokmuş fetöcü lere yer açmak için. Hukuk adalet bitik devlet iyi dürüst insanını korur bizde işe tam tersi sapık hırsız katılın muhafızı malesef...