banner388

Samsun'da bıçaklı kavga: 1'i ağır 4 yaralı

Samsun'da bıçaklı kavga meydana geldi. Kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralanırken olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da bıçaklı kavga: 1'i ağır 4 yaralı

Samsun'da bıçaklı kavga meydana geldi. Kavgada 1'i ağır 4 kişi yaralanırken olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

17 Haziran 2021 Perşembe 15:08
Samsun'da bıçaklı kavga: 1'i ağır 4 yaralı

Olay, Samsun'un Canik ilçesi 200 Evler Mahallesi'nde gece meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgiye göre, iki grup arasında kavga çıktı. Kavgada bıçaklı saldırıya uğrayan H.K., F.K., F.Ö. ve E.Ç. çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, 112 ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan H.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı öğrenildi. Bıçaklama olayıyla ilgili E.Ç. ve yeğeni R.Ç. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Polisteki sorgulanması tamamlanan E.Ç. ve R.Ç. Samsun Adliyesine sevk edildi.

Polisteki sorguları tamamlanan E.Ç. ve R.Ç. Samsun Adliyesine sevk edildi. Olayda kendisi de kolundan bıçakla yaralanan E.Ç. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, yeğeni R.Ç. ise mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 17.06.2021 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun.lu 2021-06-17 16:30:14

bu adamları içerde beslemek gücüme gidiyor .bu pisliklerin ülkeye hiç bir yararı olmaz bunun gibileri asmak lazım

Avatar
samsunlu 2021-06-18 00:27:14

içeride yenilen yemeğin parası bile şahıstan alınıyor parası olmayana olunca alıyorlar ayrıca umarım içeriğini bilmeden anlamsızca yorum yapan karalayan ve kötüleyen tüm vatandaşlarımızın hapishaneleri görmesini Rabbim den dilerim . saygı ve dua ile .