banner388

Samsun'da bıçakla yaralamaya tutuklama

Samsun'da bıçakla yaralama suçu ile mahkeme karşısına çıkarılan şahıs tutukalndı.

Samsun'da bıçakla yaralamaya tutuklama

Samsun'da bıçakla yaralama suçu ile mahkeme karşısına çıkarılan şahıs tutukalndı.

06 Aralık 2018 Perşembe 22:22
Samsun'da bıçakla yaralamaya tutuklama

Samsun Haber-Samsun'da apartmanda komşular arasında gürültü yüzünden kava çıktı. Kavgayı ayırmaya çalışan kişi kavga eden kişiyi bıçakla yaraladı. Gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'un İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre apartman yöneticisi S.K. (53), gürültü yaptığı iddia edilen R.U.'yu (44) uyardı. R.U. ile S.K. arasında kavga çıkarken kavgayı ayırmak isteyen apartmanda oturan A.K. (61), R.U. tarafından bıçakla yaralandı. Aynı zamanda olaya müdahale eden bir polis memuru da bıçakla dudağından yaralanarak hastanelik oldu.

A.K., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, yaralı polis memuru ise Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Zanlı R.U. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Gazi Polis Merkezindeki sorgusu tamamlanan R.U., Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren R.U. tutuklananarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reis 2018-12-07 08:39:46

Olayda polis yaralanmasaydı, tutuklanmazdı, artık istediğin kişiyi kes-kır, adli kontrol şartıyla serbest, ülkede hak-hukuk mu var?

Avatar
Osman 2018-12-07 09:57:37

Şu olanlar toplumun ruh sağlığı açısından ne kadar kırılgan bir durumda olduğunu insanların nasıl ruhen iflas ettiğinin açık göstergeleridir. Devletin hiç umurunda değil belki ama toplumsal çöküş başladı büyük kaoslara doğru sürükleniyoruz. Siyasetçiler rezil etti ülkeyi, Anadolu insanı doğarken başlıyor mücadele de artık bıkkın ve yorgun. Hep fakir, hep sefil, hep yoksul, hep mutsuz, hep eğitimsiz, hep huzursuz. Nereye kadar gidecek bu ülkeyi yönetenler ahhh ahh.

Avatar
Emin Karaguzel 2018-12-07 16:20:46

Muhtemelen bıçaklı saldırgan gürültücü komsu, adam hem suçlu hem güçlü, inşAllah öldürmeye teşebbüs den ceza alır.