banner388

Samsun'da Berberler Zam Yaptı

Samsun Berberler Odası, 1 Ocak 2017 itibariyle geçerli olmak üzere saç ve sakal kesimi fiyatlarına zam yaptı.

Samsun'da Berberler Zam Yaptı

Samsun Berberler Odası, 1 Ocak 2017 itibariyle geçerli olmak üzere saç ve sakal kesimi fiyatlarına zam yaptı.

28 Aralık 2016 Çarşamba 11:37
Samsun'da Berberler Zam Yaptı

Samsun Berberler Odası, 1 Ocak 2017 yılından itibaren berberlerde uygulanan fiyat tarifesini güncelledi. Konu hakkında açıklama yapan Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, uzun süredir yeni bir tarife çıkarmadıklarını belirterek, yapılan zammın standartların ortasında olduğunu söyledi.

1 Ocak 2017 yılından itibaren berberlerin, zamlı tarife uygulayacağını belirten Başkan Pilan, yaklaşık 5 senedir yeni bir tarife çıkartmadıklarını söyledi. Pilan, “Yeni yılda arkadaşlarımız resmi ücret tarifesini uygulayacak. Zaman zaman çok para alındı ya da az para alındı şeklinde vatandaşlardan şikayetler alıyorduk. Piyasa çok yükselmesin, ekonomiye biraz katkımız olsun diye uzun süre yeni bir tarife çıkarmadık. Ama artık dayanamadık ve 2017 yılında yeni ücret tarife belirledik” diye konuştu.

İŞTE YENİ ÜCRETLER
1 Ocak’tan itibaren uygulanacak zamlı tarife hakkında da bilgi veren Başkan Pilan, “Aslında bu zam çokta anormal bir şey değil. Standartların ortasında diyebiliriz, meslektaşlarımız da bu tarifelere uymak zorunda. Zammı da 1. ve 2. sınıf şeklinde adlandırdık. Yıkama dahil saç-sakal tıraşı 25-35 lira arasında, saç tıraşı 20-25 lira arasında ve sakal tıraşı 7-10 lira olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Gazetesi / Zeynep Irmak Öcal

Son Güncelleme: 29.12.2016 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Küçükoğlu 2016-12-29 13:23:37

Pahalı bu kadar artış mı olur aga ..10 tl yeter saç için 5 tl sakal yeter hee adam lüks dükkandır Samsunludur param nasip olur