banner388

Samsun'da Belediyenin Tesisi Küle Döndü

Kavak ilçesinde mesire alanında meydana gelen yangında belediyeye ait sosyal tesis tamamen kül oldu

Samsun'da Belediyenin Tesisi Küle Döndü

Kavak ilçesinde mesire alanında meydana gelen yangında belediyeye ait sosyal tesis tamamen kül oldu

16 Mart 2017 Perşembe 16:50
Samsun'da Belediyenin Tesisi Küle Döndü

Yangın dün akşam saat 21.00 sularında Güven Göleti Mesire alanında meydana geldi.

Yangının çıkma nedeni henüz belirlenemezken Kavak Belediyesi’ne ait sosyal tesis tamamen kül oldu. Yangın çıkış nedeniyle alakalı idari ve adli tahkikatın başlatıldığı bildirildi.

Ahşap olması nedeniyle kontrol sağlanamadı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yangının kısa süre içinde etkili bir hale geldiğini ifade ederek anında müdahale yapılsa da tesisin ahşaptan yapılması nedeniyle kontrolün sağlanamadığını söyledi.

Başkan yangını, talihsiz bir olay olarak yorumladı

İlçenin akciğeri konumu niteliğinde bulunan mesire alanının yangın sonucu kullanılamaz hale gelmesinden dolayı herkesin üzgün olduğunu belirten İbrahim Sarıcaoğlu, vatandaşa hizmet noktasında böylesine önemli bir tesisin yok olmasını talihsiz bir olay olarak yorumladı.

Belediye ekipleri yaz sezonuna yetiştirmek için çalışmalara başladığı bildirildi

Yangından sonra olay yeri ekiplerince delillerin toplandığını söyleyen Kavak Belediye Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, Yaz sezonunun girmesine çok kısa bir süre kala böylesine üzücü talihsiz olayın elbette ki telafisi olacaktır. Ekiplerimize gerekli talimatı verdim gerekli istişare ve değerlendirmeleri yaptık çok daha iyisini ve güzelini bir an önce yapmaları için talimat verdim.

Yaz sezonuna yetiştirilmek üzere ekiplerimiz çalışmalara başladılar. Çok kısa sürede böylesine güzel bir ortamı çok değerli hemşehrilerime tekrar kazandırmak için kolları sıvayacağız. Bizleri mutlu eden olay ise yaşanan bu talihsizlikte herhangi bir can kaybının olmaması. Tüm hemşehrilerimin gönlü rahat olsun yaz sezonu gelmeden çok daha iyisi ve güzeliyle orada bir sosyal tesis inşa edeceğiz. " dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.