banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da beklenen kış sonunda geliyor

Samsun’da ayladır mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yeni hafta başıyla birlikte soğuması bekleniyor.

banner269

Samsun'da beklenen kış sonunda geliyor

Samsun’da ayladır mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yeni hafta başıyla birlikte soğuması bekleniyor.

25 Ocak 2023 Çarşamba 16:23
Samsun'da beklenen kış sonunda geliyor

Yurdun birçok bölgesinde olduğu gibi Samsun’da da bu kış kurak ve sıcak geçiyor. Samsun’da kasım, aralık ve ocak ayı sıcaklık ortalamaları mevsim normallerinin çok üzerinde seyrederken, ocak ayında tüm zamanların sıcaklık rekoru da tekrarlandı. Meteoroloji verilerine göre yeni hafta başından itibaren sıcaklıkların 10 derece birden düşmesi ve hava sıcaklığının 7 derece ve altına inmesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine yaklaşmaya başlamasının yanı sıra bugün Samsun merkeze uzun bir aranın ardından yağmur yağması da sevindirdi. Gece saatlerinde başlayan yağmur, öğle saatlerine kadar belirli aralıklarla devam etti.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre Samsun’da hava sıcaklıklarının 26 Ocak Perşembe 12 derece, 27 Ocak Cuma 16 derece, 28 Ocak Cumartesi 15 derece, 29 Ocak 13 derece ve 30 Ocak Pazartesi günü 7 derece olması bekleniyor. Sıcaklıkların yeni haftayla birlikte daha da düşeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberKış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özcan 2023-01-25 22:56:33

kim kışı bekler diye düşünüyorumda çıkamıyorum içinden.gariban ne yapacak sorusunu kimse haber yapamadığı için sonuçlara katlanmak zorundayız

Avatar
Osman Gadiş 2023-01-27 02:17:40

Mevsimler gereği gibi yaşanmazsa yaşamın tamamı olumsuz etkilenir. Kışın soğuk ve yağışlı, yazılarıda sıcak olmalı. Hemmevsimin kendine has tabiata etkisi var.

Avatar
Barış 2023-01-27 10:18:20

Özcan kış olmazsa ekmegi seneye 15 tl ye yersin yemeye meyve bulamazsın ne alakası var garibanlıkla kışın