banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da 'Bayrak Yürüyüşü'

Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri 'Bayrak Yürüyüşü' gerçekleştirdi.

banner269

Samsun'da 'Bayrak Yürüyüşü'

Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri 'Bayrak Yürüyüşü' gerçekleştirdi.

01 Ekim 2018 Pazartesi 15:27
Samsun'da 'Bayrak Yürüyüşü'

Samsun Haber-Samsun OMÜ'de öğrenimi sürdüren ve Ülkü Ocalarına bağlı yüzlerce öğrenci 'Bayrak Yürüyüşü' gerçekleştirdi.

'Ondokuz Mayıs Üniversite Gençliği, Bayrağına Sahip Çıkıyor' sloganı altında OMÜ'de faaliyet gösteren 10 ayrı öğrenci grubu bayrak yürüyüşü yaptı. OMÜ İlahiyat Fakültesi önünde toplanan öğrenciler “Ne mutlu Türküm diyene", "Vatan sana canım feda” sloganları atarak büyük Türk Bayrağı açtılar. Öğrencilerin bayrak yürüyüşü OMÜ Yaşam Merkezi'ne kadar devam etti. Ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Etkinliğe katılan öğrenciler adına konuşma yapan  Ülkü Ocakları Kampüs Başkanı Serdal Çiba, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in emri üzerine çıktığımız bu yolda hiçbir zaman yılmadık. 'Sen mi kurtaracaksın bu vatanı' diyenlere cevabımız her zaman evet oldu. Bizler yola çıkarak Atamızın o altın nasihatini hiç unutmayanlarız. Bizler kapısının önünün temizlenmeden vatanın temizlenmeyeceğini bilenlerdeniz. Bu kapının önü hepimizin. Bu üniversiteler hepimizin. Bizler burada tek yumruk olursak bu bileği kimse bükemez. Bileği bükülmeyen bileği öpülmeye layıktır. Dostluğumuz ve kardeşliğimizin hep ileriye gitmesi için ben kampüs başkanı olarak söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının yapılmasının ardından öğrenciler dağıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.