banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da babasına saldıran şahsı bıçakladı 

Samsun'da 1 kişi, babasını darp edip kendisine taşla saldıran şahsı bıçakladı.

banner269

Samsun'da babasına saldıran şahsı bıçakladı 

Samsun'da 1 kişi, babasını darp edip kendisine taşla saldıran şahsı bıçakladı.

20 Kasım 2019 Çarşamba 14:33
Samsun'da babasına saldıran şahsı bıçakladı 

Samsun'un Canik ilçesinde bıçaklı saldırı meydana geldi. Bir kişi babasını darp ettiği ve kendisine de taşla saldırdığını iddia ettiği şahsı bıçakladı.  

OTOMOBİLE GEÇİP İÇKİ İÇTİ

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Teknepınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.S. (19) komşularının park halinde olan ve kapısı kilitlenmemiş otomobilin içinde gece içki içip oturdu ve içinde de cüzdanını ve kimliğini düşürdü. Araç sahibi aracında bulduğu cüzdanı ve kimliği sahibine teslim edip kendisini uyardı. Bu sırada taraflar arasında tartışma çıktı. 

OLAY BÜYÜYEREK KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

H.S. aracında içki içtiği komşusunu darp etti. Babasının darp edildiğini gören Ş.P. (47) olaya müdahale etti. Çıkan kavgada Ş.P., H.S.'yi bıçakla yaralarken H.S. de taşla saldırdığı Ş.P.'yi hastanelik etti. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan Ş.P. Cinayet Bürosu ekiplerince gözaltına alındı.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ş.P. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 20.11.2019 17:36
Anahtar Kelimeler:
SamsunBıçaklı Saldırı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.