banner388

Samsun'da babanın yardım çığlığı 

Samsun'da 4 yaşındaki kızının eski dini nikahlı eşi tarafından kaçırıldığını iddia eden baba yetkililere yardım çağrısında bulundu. 

Samsun'da babanın yardım çığlığı 

Samsun'da 4 yaşındaki kızının eski dini nikahlı eşi tarafından kaçırıldığını iddia eden baba yetkililere yardım çağrısında bulundu. 

04 Mayıs 2020 Pazartesi 15:49
Samsun'da babanın yardım çığlığı 

Samsun'un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde iddialara göre psikolojik sorunları bulunan kocası ile ayrı olan anne tarafından kızı kaçırıldı. 

Olayla ilgili iddialara göre dini nikahlı olan Sinan Göze ile Songül Korkmaz'ın kızları 4 yaşındaki Melek Göze ortalıktan kayboldu. Evliliğin resmi olmamasından dolayı vekalet bulunmayan küçük Melek, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen anne Songül tarafından küçük kız evden alındı. 

"SOKAKTA BIRAKTIM DİYE MESAJ ATTI"

Daha sonra kızının kaçırıldığını anlayan baba Sinan Göze anne Songül Korkmaz'a ulaşmaya çalıştı. "Kızı meydan civarında parkta bıraktım gider alırsın" mesajının üzerine bölgeye giden Sinan Göze kızını bulamadı. Durumu polis ve CİMER'e bildiren baba Sinan Göze kızının sağlık durumundan endişe ederken bir an önce bulunmasını istiyor.

BİLGİLER 

Kayıp kız: 4 yaşında, Melek Göze, üzerinde pembe kıyafet bulunuyor. 3 Mayıs Pazar gününden bu yana kayıp. 

Anne Songül Korkmaz:

Baba Sinan Göze:

4 yaşındaki kızları Melek Göze:


Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nazmi 2020-05-05 11:29:52

Bence çocuk halâ annede babayı yanıltmak için sokağa bıraktım demiştir.anneyi konuşturmak lazım

Avatar
HAKAn 2020-05-05 12:21:42

Allah yardımcın olsun kardeşim.

Avatar
Meltem 2020-05-05 17:59:38

Anne cocugunu sokakta birakmaz kimbilir kadina ne yaptin ki kadin senden intikam aliyor

Misafir Avatar
Arif Dalkılıç 2020-05-18 21:14:16 @Meltem

Meltem hanım burada HERHANGİ BİRİNİ SUÇLAYACAK KADAR TANIYORSANIZ gidin karakola konuşun !!! Değil ise o attığınız çamurun yarısı da elinize bulaştı !!!!!!

Beğenmedim! (0)