banner388

Samsun'da Babalar Mezun Oldu

İlkadım Gazipaşa İlkokulunda "Baba Destek Eğitimi" programı ile eğitim alan ve başarılı 18 baba sertifikalarını düzenlenen törenle aldı. 

Samsun'da Babalar Mezun Oldu

İlkadım Gazipaşa İlkokulunda "Baba Destek Eğitimi" programı ile eğitim alan ve başarılı 18 baba sertifikalarını düzenlenen törenle aldı. 

16 Şubat 2017 Perşembe 16:26
Samsun'da Babalar Mezun Oldu

Samsun Haber - Gazipaşa konferans salonunda düzenlenen törene İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Okul Müdürü Erkan Altıntaş, okul müdürleri, muhtarlar, veliler ve öğrenciler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Erkan Altıntaş, “Öğrencilerimizi eğitirken bir yandan da velilerimize ulaşıp, onları aile eğitimleri ile buluşturmaya çalışıyoruz. Bu tür aile eğitimlerinin çok faydasını görüyoruz. Velilerimizin bu eğitimlere ilgisi çok büyük” dedi.

Toplumun temel taşı aileler

Toplumun temel taşının aileler olduğunu ifade eden İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, “Aileler ne kadar güçlü olursa millette o kadar güçlü olur. Biz eğitim kurumları sadece öğrencilere değil, toplumun tüm kesimlerine yönelik eğitim programları sunmaktayız. Aile eğitimleri kadınlarımız daha çok ilgi gösterse de bu okulumuzda babalarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Bu eğitimlerde başarılı olan babaları ve eğitimde emeği geçenleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından izlenen babaların hazırladığı video gösterisi ve koro çalışması büyük beğeni kazandı. Ayrıca öğrencilerin babaları için hazırladığı teşekkür şarkısı büyük alkış aldı. Gösterilerin ardından başarılı olan babalara sertifikaları İlkadım Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu tarafından verildi.

Gökhan İçkilli
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.