banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da baba ve oğlu uyuşturucudan tutuklandı

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu ticaretinde gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner269

Samsun'da baba ve oğlu uyuşturucudan tutuklandı

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu ticaretinde gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

12 Nisan 2018 Perşembe 15:29
Samsun'da baba ve oğlu uyuşturucudan tutuklandı

Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan baba ve oğlu ile birlikte 4 şüpheli tutuklandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince yapılan çalışmalar doğrultusunda, daha önce denetimli serbestlik kapsamında cami temizleme görevi ile hakkında tedbir uygulandığı esnada camiden uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan ve sonra salınan 51 yaşındaki Resul Ç.'nin yanına oğlu ile birlikte birkaç kişiyi alarak birlikte tekrar uyuşturucu ticareti yaptığı belirlendi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

Ekipler, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde şüphelendikleri Resul Ç. ve oğlu Dinçay Ç. İle Fahri Can P. ve Emircan K.’yi yakalayarak gözaltına aldı.
 
Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 2,91 gram esrar ele geçirilirken, sürekli girip çıktıkları metruk binada ise 676 adet extacy hap, 52 paket halinde satışa hazır esrar, 1 pakette 40 gr esrar, 7,20 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1 adet pompalı tüfek, 28 adet 9 mm çapında mermi ve Dinçay Ç. isimli şüphelinin üzerinde ise 7 bin 150 TL para ele geçirildi. 

Bugün emniyetteki işlemleri sona eren ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KÖKÇÜYOLU GENÇ MEHMET 2018-04-12 20:18:14

HAKİM AMCALAR NE OLUR BU SATICILARA AĞIR CEZALAR VERİN. HAPİS VE PARALARI CEZALARI VERİN . EN AZ ALTI SINIR 10 YIL YATSIN. İÇERDE ÖLSÜNLER .

Misafir Avatar
orhan 2018-04-14 23:15:40 @KÖKÇÜYOLU GENÇ MEHMET

:))) sosyal devletlerde o dediğin olmaz, sen irana gitmen lasım yanlış ülkede doğdun sen burada şeriatla yönetilmiyoruz, sen çok fazla yobaz imam içinde kalmış gibi görünüyor.. hapishaneler insanları topluma yeniden kazandırmak için varlar, asıl amaçları budur.

Beğenmedim! (0)
Avatar
it 2018-04-13 09:06:42

bire cami tuvaleti bekleyen uyuşturucu üretip satıyor bunlar bu ülkenin gençlerini zehirleyip kafalarını uyuşturuyorlar en ağır ceza ile cezalandırılsın

Avatar
Emine 2018-04-13 13:05:51

Bilip bilmeden yorum yapmayin orda konusup durmayin 1o yil ceza versinlermia ordaki insalrin cocugu var küçücük bebegi var ne bliyosunda konusu yosun sen bos bos dusunceleriniz size kalsın bi zahmet

Avatar
Burak 2018-04-14 20:47:00

Satmasın abi.. Memlekette iş çok. Herkes kolay para, çok para derdinde...
Uyuşturucu satıcıları en ağır ceza ile cezalandırılmalı. Satanlara ve ya aksi yönde düşünen kafasızlara soruyorum.. Senin çocuğun, sevdiklerin bu batağa düşse ne olurdu??? Çoluğunu çocuğunu düşünmeyip tuhaf yollara girdiyse o onun sorumluluğunda.. Bu "Geri" düşünce yüzünden bu haldeyiz.

Misafir Avatar
orhan 2018-04-14 23:19:49 @Burak

sen devlete niçin soru sormuyorsun? polis yakalar hakim hafif bi ceza ile salar, bunların böyle azmasının sebebi halk mı ? engellemek savaşmak kimin görevi?
bu insanların türemesine sebep veren koşulları kim oluşturuyor?
sen yaşamak için çalışmak para kazanmak zorundamısın, bunu cevabını ver önce?
insanları bu hale getiren kimdir? bu soruların cevabını bul doğru yol işiğini görecek bilince erişirsin zate.. diğer türlü senin gibi 100000 binlerce insan var, herkez böyle saçma sapan düşündüğünden ötürü birlik olunup doğru yol için adım atılamıyor alçakdan sürünmeye devam ediyoruz yillar geçtikçe..

Beğenmedim! (0)