banner388

Samsun'da baba fındık için oğlunu öldürdü

Samsun'un Terme ilçesinde dün gece bir baba, 5 çuval fındık için oğlunu vurarak öldürdü.

Samsun'da baba fındık için oğlunu öldürdü

Samsun'un Terme ilçesinde dün gece bir baba, 5 çuval fındık için oğlunu vurarak öldürdü.

16 Ekim 2017 Pazartesi 15:33
Samsun'da baba fındık için oğlunu öldürdü

Samsun Haber - Samsun'un Terme ilçesi Bazlamaç Mahallesi'nde dün gece saat 23:00 sularında meydana gelen olayda bir baba, topladıkları 5 çuval fındığı satmak isteyen oğlunu 5 el ateş ederek öldürdü.


Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Faruk Dişikara iddiaya göre, babasına topladıkları 5 çuval fındığı satmak istedi. Bu isteğe karşı çıkan baba Ali Dişikara ile oğlu Faruk Dişikara tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba Ali Dişikara belindeki silahını çekerek 5 el ateş etti ve olay yerinden kaçtı. Babasının açtığı ateş sonucunda ağır yaralanan Faruk Dişikara, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 
Jandarma ekipleri oğlunu vurarak kaçan Ali Dişikara'yı yakalamak için operasyon başlattı. Baba Dişikara, ahırda uyurken jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


Hayatını kaybeden Faruk Dişikara, Bazlamaç Merkez Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.



Faruk Dişikara'nın dayısı Fatih Şerif olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler yüzünden tartıştılar. Tamamen babasının dengesizliği. Bir gün önce aralarında tartıştılar. Çocuk babasına ‘bankaya borcum var, onu ödeyeceğim’ demiş ve fındıkları satmak istediğini söylemiş. Aralarında satarsın satamazsın diye fındık kavgası çıktı. Ondan sonra da bu olaylar yaşandı" dedi.



Mahalledeki vatandaşlar, baba Ali Dişikara'nın daha öncde de bir kişiyi vurduğunu ve 7 yıl hapis yattığını belirtti.


İHA

Son Güncelleme: 17.10.2017 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.