banner388

Samsun'da Ayın Polisi

Samsun’da 6 ayrı inşaat alanından toplamda 3 kamyon malzeme çalan şahsı belirleyerek yakalanmasını sağlayan polis ayın polisi seçildi.

Samsun'da Ayın Polisi

Samsun’da 6 ayrı inşaat alanından toplamda 3 kamyon malzeme çalan şahsı belirleyerek yakalanmasını sağlayan polis ayın polisi seçildi.

24 Ocak 2017 Salı 18:06
Samsun'da Ayın Polisi
Samsun Haber- Atakum’da çeşitli inşaatlardan fayans, seramik, musluk ve diğer inşaat malzemelerinin bulunduğu 3 kamyon malzeme çalınmıştı. Olay sonrası harekete geçen Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosunda görevli polis memuru Hüseyin Başokur, günler süren çalışma sonucu güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak önce hırsızlık olayında kullanılan aracı ve ardından da hırsızlık yapan kişiyi belirleyip yakalanmasını sağlamıştı. 

Ayın Polisi Seçildi

Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, polis memuru Hüseyin Başokur'u mesleğinin vermiş olduğu görev ve sorumluluk bilinci ile hareket etmesi, hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve failinin yakalanmasına katlı sağlaması, dikkatli ve duyarlı bir şekilde davranması, mesai arkadaşlarına örnek teşkil ettiğinden ve halkın polise olan güven duygusunun güçlenmesine katkı sağlandığından dolayı “2016 yılı Aralık Ayının Polisi" seçti. Polis memurun fotoğraflı Samsun Emniyet Müdürlüğü girişindeki lobideki ayın polisi panosuna asıldı.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ergin 2017-01-24 23:43:44

Vayy benim eski ortağım. Benden bişeyler kapmış demek ki. Tebrik ediyorum.