banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da AVM kazasına soruşturma!

Samsun'daki bir AVM'de yürüyen merdivende yaşanan kaza sonucunda 28 öğrenci yaralanmıştı. Olayla ilgili soruşturma açıldığı belirtildi.

banner269

Samsun'da AVM kazasına soruşturma!

Samsun'daki bir AVM'de yürüyen merdivende yaşanan kaza sonucunda 28 öğrenci yaralanmıştı. Olayla ilgili soruşturma açıldığı belirtildi.

24 Ekim 2018 Çarşamba 13:20
Samsun'da AVM kazasına soruşturma!

Samsun HaberSamsun'daki bir AVM'de 23 Ekim tarihinde 28 öğrenci sinema salonunda çıkışı sırasında yürüyen merdivende geçirdikleri kaza sonrası hafif yaralanmıştı. Olayla ilgili Samsun Valiliğinden açıklama yapıldı.

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre Canik Fatih Ortaokulu öğrencileri öğretmenleri gözetiminde Samsun'daki bir AVM'de sinemaya getirildi. Sinema çıkışı bir öğrencinin yürüyen merdivende diğer öğrencilerin üzerine devrilmesi sonucunda 28 öğrenci hafif şekilde yaralandı. Samsun Valiliğinin konuyla ilgili soruşturma başlattığı açıklandı.

Konuya ilişkin Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"23.10.2018 Salı günü saat 11.53’de İlimizde bulunan bir AVM’de yürüyen merdivende meydana gelen kazada yaralanan çocuklarımızın tamamı taburcu olmuş, kazayla ilgili adli soruşturma açılmış, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce de idari inceleme başlatılmıştır."

Son Güncelleme: 25.10.2018 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nur 2018-10-24 14:13:12

Haberin başlığı fazla abartılmış. Facia kelimesinin kullanılabileceği nitelikte bir haber değil.Gereksiz olmuş.

Avatar
erhan... 2018-10-24 16:12:43

Olayda burnu bile kanayan olmadı.Bende avm deydim.Salak bi çocuğun yürüyen merdivenlerde diğer arkadaşlarıyla şakalaşmasından kaynaklanan küçük bi kazaydı.Haber çok abartıldı.Hatta süslendı püslendi...