banner388

Samsun'da atıcılık yarışması düzenlendi

Samsun'un Alaçam ilçesinde Tek Kurşun, Trap ve Tabanca Atış Yarışması düzenlendi.

Samsun'da atıcılık yarışması düzenlendi

Samsun'un Alaçam ilçesinde Tek Kurşun, Trap ve Tabanca Atış Yarışması düzenlendi.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 10:14
Samsun'da atıcılık yarışması düzenlendi

Samsun haber - Samsun'un Alaçam ilçesinde Doyran Mahallesi Çamlık mevkisinde atıcılık yarışması düzenlendi. Alana çeşitli bölgelerden gelen atıcılar ve federasyon yetkilileri çadır kurdu. Avcılar çevreyi tanırken deneme atışları yaptı. 

Alaçam Doğal Hayatı Koruma Avcılık ve Atıcılık Derneği sponsorluğunda düzenlenen yarışmanın trap atış sıralamasıda belli oldu. Bayanlarda; İlhan Akkaya birinci, Bensu Atabay ikinci, Melike Yiğit üçüncü, erkeklerde: Muhammet Coşar birinci, Harun Uza ikinci, Aydın Delen üçüncü oldu.

Alaçam Doğal Hayatı Koruma Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Bayram Güner, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sportif bir faaliyet çerçevesinde, hobi olarak avcılık ve atıcılığa meraklı olan vatandaşlarımızı derneğimiz olarak düzenlediğimiz etkinlikle bir araya getirdik. Atış yarışmamıza avcı ve atıcılarımızın ilgisi son derece güzeldi. Hem ilçemiz hem de çevre ilçe ve illerden gelen misafirlerimiz organizasyonumuzdan son derece memnun ayrıldı. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz atışlarımızda inşallah bundan sonrada bu tür etkinlikleri düzenlemeyi sürdüreceğiz” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.