banner388

Samsun'da Askeri Araç Uçurumdan Yuvarlandı

Askeri araç 50 metre uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Gerçekleşen kazada 1 astsubay ile 1 er yaralandı.

Samsun'da Askeri Araç Uçurumdan Yuvarlandı

Askeri araç 50 metre uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Gerçekleşen kazada 1 astsubay ile 1 er yaralandı.

03 Ekim 2016 Pazartesi 10:56
Samsun'da Askeri Araç Uçurumdan Yuvarlandı

Canik ilçesi Kaşyayla Mahallesinde yaşanan olayda Jandarma Ulaştırma Er Selim Gökçeler (21) kontrolündeki Çayırkent Jandarma Karakol Komutanlığı'na ait olan askeri bir araç, dar olan virajlı yolun karşı tarafından gelmekte olan beton pompası aracına çarpmamak için sürücüsü direksiyonu kırması ile yaklaşık olarak 50 metrelik uçurumdan Yılanlıdere'ye yuvarlandı. Yaşanan kazada adeta hurdaya dönen askeri araçta yer alan sürücü er Selim Gökçeler ve Jandarma Astsubay Çavuş Güven Doğan (25) yaralandılar.


 
Vatandaşların yardımları sayesinde araçtan çıkarılmış olan askerler 112 Acil Servis ekiplerince Samsun’un Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar. Askerlerin emniyet kemerleri takılı olduğu için kazayı hafif bir şekilde yaralı olarak atlattıkları öğrenildi. 



Tekkiraz Mahallesinin Muhtarı Sait Dinççer, "2012 senesinde sel felaketinde bu yol uçmuştu. Bu konu ile ilgili olarak daha önce yetkililere başvuru yaptık. Yolun darlığından dolayı gelen araçlar jandarma aracını sıkıştırıyor. Askeri araç ise uçuruma yuvarlanıyor ve 2 asker de yaralıyor" dedi.Kaza bölgesinin jandarma bölgesi olmasına karşın savcının talimatları soruşturmayı polisin başlattığı öğrenildi.


 

Son Güncelleme: 14.10.2016 13:54
Anahtar Kelimeler:
KazaCanikSamsunAsker
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.