banner388

Samsun'da asayiş uygulaması: 3 gözaltı

Samsun'da 190 görevlinin katıldığı asayiş uygulamasında 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da asayiş uygulaması: 3 gözaltı

Samsun'da 190 görevlinin katıldığı asayiş uygulamasında 3 kişi gözaltına alındı.

18 Ekim 2018 Perşembe 10:55
Samsun'da asayiş uygulaması: 3 gözaltı

Samsun’un Bafra ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamasında eğlence mekanları ve sabit noktalarda her taraf didik didik arandı.
 
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinden oluşan 190 görevlinin katıldığı 37 ayrı ekiple ilçe merkezinde ve jandarma bölgelerinde sabit nokta ve eğlence mekanlarına yönelik asayiş uygulaması yapıldı. Umuma açık eğlence mekanlarını denetleyen ekipler, kişilerin kimlik bilgilerini sorguladı. Özel harekat ve çevik kuvvet polisleri uygulama noktalarının çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. 

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan uygulamalarda 2 adet ruhsatsız silah, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve silahlara ait fişek, 3 adet bıçak, 1 adet muşta, uyuşturucu madde, kimliksiz 6 kişi ve çeşitli suçlardan aranan 3 kişi gözaltına alındı. Usule uygun davranmayan eğlence mekanlarına da para cezası yazıldı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esnaf 2018-10-19 01:06:41

Helal olsun Bafra emniyet müdürlüğü asayiş ekiplerine Samsun'da da sabah yollar kesiliyor trafik cezası.arkadaslar geceye dönelim artık yolları gece keselim arayalım tarayalim neler çıkar neler,saat 10dan sonra büfeleri takibe alalım çıkanları takibe alalim 1ayda samsun tertemiz göreceğiz ama maalesef sabahları trafik cezalari polis arkadaşlar da bıktık diyor geceye dönün geceye