banner388

Samsun'da asansör 3. kattan düştü! 1 yaralı

Samsun'da asansörün 3. kattan düşmesi sonucu içerisinde bulunan 1 kişi yaralandı.

Samsun'da asansör 3. kattan düştü! 1 yaralı

Samsun'da asansörün 3. kattan düşmesi sonucu içerisinde bulunan 1 kişi yaralandı.

02 Eylül 2020 Çarşamba 17:15
Samsun'da asansör 3. kattan düştü! 1 yaralı

Samsun’un İlkadım ilçesinde hasta için binanın dışına yapılan asansörün 3. kattan düşmesi sonucu asansörde bulunan bir kadın ağır yaralandı.

Toybelen Mahallesi’nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgiye göre, Kezban S.(50), halıları yıkamak için hasta asansörüne koydu. Kezban S. halıları indirmek isterken 3. kattan asansörün düşmesi sonucu ölümden döndü. Ağır yaralanan Kezban S., 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kezban S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberAsansör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2020-09-02 17:47:27

küçük vinçlere sepet bağlanarak yapılan bu ölüm makinelerine asansör deniyor ise binalardaki çalışan normal asansörlerin adı asansör olmamalı..

Avatar
Asansörcü 2020-09-02 21:34:28

Zaten böyle adına asansör dedikleri saçmasapan şeylerde olan kazalar yüzünden bu meslekten ekmek yiyen kişilerin düştüğü durumları kimse sorgulamıyor. Yarından itibaren tekrar birsürü yaptırımlar gelecektir asansörcülere. Yazık ki sabah evinden çıkarken akşama evine bile döneceği belli olmayan meslektaşlarımıza. Kaza geçiren şahsa geçmiş olsun ama insan için tasarlanmış birşey değil ki adına asansör deniliyor.