banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da arbede çıktı

Samsun'da yapılan Kabotaj Bayramı kutlamalarında arbede çıktı.

banner269

Samsun'da arbede çıktı

Samsun'da yapılan Kabotaj Bayramı kutlamalarında arbede çıktı.

01 Temmuz 2017 Cumartesi 21:55
Samsun'da arbede çıktı

Samsun Haber - Samsun'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen yüzme ve ördek yakalama yarışlarında Liman Başkanlığı görevlileri ve katılımcılar arasında arbede yaşandı.


Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Samsun'da Batı Park sahilinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinliklere  katılanlar arasında Vali Vekili Hasan Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Liman Başkanı Aydın Ünal, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile vatandaşlar vardı.
 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Samsun Liman Başkanı Aydın Ünal, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Ardından yüzme yarışları düzenlendi. 
 

PROFESYONEL SPORCU KATILDI İDDİASI

Yüzme yarışları sonrasında dereceye giren vatandaşlarla giremeyenler ve Liman Başkanlığı görevlileri arasında 'profesyonel sporcu katılımı' iddiasıyla arbede çıktı. Samsun Liman Başkanı Aydın Ünal, araya girerek tarafları yatışıtırdı.
 

ÖRDEK YAKALAMADA YARIŞI GÖKHAN YILDIRIM KAZANDI

Ardından denizde ördek yakalama yarışması düzenlendi. Bu kez de ördek yakalamaya çalışan yarışmacılar arasında kavga çıktı. Kavga katılımcıların karaya çıkması ve polisin araya girmesiyle son bulurken, yağlı direk yarışması ise ilginç görüntülere sahne oldu. Yağlı direğin ucunda bulunan bayrağı alabilmek için yarışmacılar, kıyasıya mücadele etti. Yarışı Gökhan Yıldırım kazandı.
 

Yarışmayı kazananlara çeyrek altın verildi. Madalyaları Samsun Vali Vekili Hasan Öztürk tarafından verildi.
Etkinlik denizcilik sektöründe çalışan Tuncer Üçüncüoğlu'nun açtığı serginin gezilmesiyle son buldu.
 

Son Güncelleme: 03.07.2017 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.