banner388

Samsun'da alt geçitte trafik kazası

Samsun'da alt geçitte meydana gelen trafik kazasında otomobil bariyerlere çarptı.

Samsun'da alt geçitte trafik kazası

Samsun'da alt geçitte meydana gelen trafik kazasında otomobil bariyerlere çarptı.

17 Ocak 2018 Çarşamba 13:15
Samsun'da alt geçitte trafik kazası

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Anadolu Bulvarı üzerinde yeni yapılan alt geçitte trafik kazası meydana geldi.

O.A.'nın kullandığı 45 EE 549 plakalı otomobil virajda savrularak bariyerlere çarptı. Meydana gelen kazada yolcu koltuğunda oturan

M.S. yaralandı. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile yaralı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serkan 2018-01-17 14:27:42

O alt geçitlere (ki bu alt geçitler iki tane biri atakuma bağlanan diğeri ordu yoluna bağlanan) böyle bir viraj hangi akla hizmet konulmuş anlamak mümkün değil resmen ölüm yolu orası. Şuda var buraya hızlı giren bir aracın oraya çarpmaması mümkün değil 50 den yukarı girersen çarpma ihtimalin çok yüksek.. Karayollarını tebrik etmemek mümkün değil o yoldan geçen herkeste tebrik ediyordur.

Avatar
Vatandaş 2018-01-17 14:19:51

Malesef bu tünele kendi aracımla da girdim, tam bir ölümhane yapmışlar Rabbim kimseyi burda sınamasın , tünele giriş 2 şerit ile giriliyor ama ne hikmetse tünelin tam ortasında 2 şerit tek şerite düşüyor bu zaten tam bir faciaya davetiye , heleki 50 km/hz üstünde bi giriş yapılırsa Rabbim korusun , o yuzden bu tünelin acilen düzeltilmesi lazım, ama ne yazikki birileri ölmeden birşeyler düzelmeyecek gibi ...

Avatar
Vatandaş 2018-01-17 17:50:14

Samsun'da yolları yapanlara gerçekten hayret ediyorum.Kaza yapan araç yabancı plaka ve büyük ihtimalle normal bir hızla normal bir şekilde girmiştir viraja ama yol tamamen bubi tuzağı. Adam gibi uyarıcı tabela yada ışıklı levha yok bilmeyenler aynen karşı duvara girebilir.İlla ölüm mü olsun can mı gitsin ? Bu yolu yaparken burayı bir kez bile görmediniz aklınıza gelmedi mi ? Bu kardeşim Karayollarına dava açsın mutlaka kazanır.Böyle bir yol şekli olamaz.Balaç yolu da yine aynı.Özellikle samsuna doğru gelirken göbeklerin yolun içine kadar girmesi ayrı bir facia ki bu yol sıfırdan yapıldı.yazıklar olsun dünya kadar vergi nasıl çarçur ediliyor görüyoruz.Mesele hizmet yapmaksa bu hizmet değil biliniz.

Avatar
Cemal 2018-01-17 14:36:42

Geçmiş olsun. Oradan iki sefer bende geçtim. Yolun yapısı hatalı. Öyle bir viraj olamaz. Resmen yürüme hızlarına düşmek gerekiyor. Acilen bir çözüm üretilmelidir.

Avatar
misafir 2018-01-17 14:51:30

o yolu hangi akla hizmete öyle yaptılar daha çok kaza olur o virajda

Avatar
saban kivrak 2018-01-17 15:28:59

daha orada çok kaza olur çok tehlikeli biraz yolu bilmeyenler için her an kaza olacak yer bence yapımda bir hata var gereken ışıklı levhalarla yok

Avatar
samsunlu 2018-01-17 16:20:32

alt geçitte o viraja girilmeden öncesinde hız kesilmesi için gerekli düzeltmeler yapılması şart yoksa her seferinde ayrı bir külfeti cabası insan canına yazık olucak.

Avatar
ilhan 2018-01-17 16:38:02

o virajda daha çok kaza olur Allah korusun hangi mimar yada mühendis yaptı acaba ama daireyi eksik bırakmış