banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da alkol ve uyuşturucu sonu oldu! 

Samsun'da alkol ile uyuşturucu hap içtiği öne sürülen şahıs hayatını kaybetti.

banner269

Samsun'da alkol ve uyuşturucu sonu oldu! 

Samsun'da alkol ile uyuşturucu hap içtiği öne sürülen şahıs hayatını kaybetti.

01 Nisan 2019 Pazartesi 10:54
Samsun'da alkol ve uyuşturucu sonu oldu! 

Samsun'un İlkadım ilçesinde alkol ile birlikte uyuşturucu hap içtiği iddia edilen şahıs yaşamını yitirdi.

Samsun'un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre eşinde ayrılan E.D. (32) evinde arkadaşı Ö.B. (39) ile birlikte önce alkol, daha sonra da ekstasy uyuşturucu hap içti. Ö.B. gece uyandığı sırada E.D.'nin hareketsiz olduğunu fark edince durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri durumu ağır olan E.D.'ye müdahalede bulunarak Hastanesine kaldırmak istedi. Ancak hastaneye götürülen Emrah D.'nin hayatını kaybettiği ortaya çıktı. 

Polis tarafından gözaltına alınan Ö.B., "Akşam Emrah D.'nin evinde birlikte önce alkol içtik daha sonra da Emrah ile ekstasy uyuşturucu hap içtik. Emrah daha sonra evden ayrılıp uyuşturucu haplarla geri geldi. Bu hapları da birlikte içtik. Emrah ses vermeyince kendisini kontrol ettiğimde hareketsiz olduğunu fark edince 112 acil servis ekipleri ve polise haber verdim. Hastaneye gidince öldüğünü söyledi" ifadelerini kullandı.

E.D.'nin kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.